Script per simular la detecció visual dels enemics

#1
Avui estic mirant el tema del LUA i, tot i que el tema sembla dens, al menys a les onze i mitja de la nit, he trobat un script als fòrums de DCS força interessant:

Es tracta de un script que intenta modelar les dificultats de localització d'objectius visual-ment per part de les unitats anti-aeris que utilitzen la vista per a localitzaar-nos. Com ja sabeu al DCS tan bon punt entrem en rang visual, o efectiu d'armes, de una AAA (per exemple) ens detecta automàticament i ens dispara. Doncs això és el que intenta evitar, afegint probabilitats (basades en estudis diu l'autor) i tenint en compte factors com poden ser l'angle de la visió, si tenim pantalla darrera, si anem molt enganxats a terra (massa forestal), si apareixem per davant o per darrera, el nombre de unitats al grup anti-aeri, si disposen de Radar d'avis avançat, si disposen de Datalink o comunicacions per veu, etc...

Us agrairia que hi donguéssiu un cop d'ull al post i comentéssiu si us sembla "versemblant" o "realista". Si fos així el podrirem incloure com a estandar en les missions que fessin (un cop aprenguem a fer-ho servir).
 
#2
Per cert, ja he trobat un script sencill per fer missions de transport de tropes! I l'he fet anar!!! çXD

Un altre que tinc pendent és el CSAR.lua que ve inclòs a les missions de Helicopter's War ja que per el que veig captura dinàmicament els pilots ejectats... això vol dir que SI PODREM ANAR A RESCATAR ELS NOSTRES COMPANYS ABATUTS EN TEMPS REAL!!!
 
#3
Això és de bojos :çboix: ahir en 15 min vaig fer una missió de probes on recollia un escamot de soldats amb el Mi8 i el tronava al FARP... tot perfecte.
Avui porto quatre hores intentant repetir-ho amb una missió de tipus "inserció" i no hi ha manera. No trobo la diferència entre la missió de ahir el vespre i la e avui :çboix:

Continuaré cercant.....
 
#5
Passades les hores que he dedicat a trobar l'error tenia clar que es tractava de una "tonteria" i al final l'he trobat.

Ja tinc una missió que fa servir els dos scripts. Es tracta de una missió de inserció de tropes d'assalt en una ciutat. Necessito Cavallers per fer les probes, i també practicar armament amb el Mi8... un penjo al fòrums de missions a veure si us hi animeu!