Pilots en actiu a l'ala?

#21
wawa said:
¿Quant es va proposar de fer una acadèmia d'A10 on era la gen? I d'això fa ja...... No se pas que voleu discutir tant ara, els resultats parlen per si sols, ningú es vol comprometre a volar l'A10-c seriosament (i subratllo ningú). Ni Falcon ni rés que tingui més de 100 pg de manual. Es més fàcil preguntar quant es dona el cas, i tirar pel dret. I això és el que em acabat fent. Volar quant ens sembla i com ens sembla els que som, per que a la fi i al cap som els que som.
ç:x ç:x ç:x
Tens tota la rao Wawa, i accepto la meva part del pastís. :çrubl:
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#22
Blader said:
Aparell Ppal.................SU-25T
Aparells Secundaris.....La meva bicicleta
Horaris disponible.......de dilluns a divendres a partir de les 20h. (de 21h. a 22h. paro per sopar) i fins les 24h. aprox. (ara mateix els dimecres veig el programa dels cuiners, també es que no tinc res millor a fer)


Es podria fer un horari semblant a això

dilluns de 22 a 23 entrenament electrònica, de 23 a 24 vols en formació
dimarts de 22 a 23 procediments, de 23 a 24 atacs A/A
dimecres de 22 a 23 armament, de 23 a 24 "paxanga"
dijous de 22 a 23 estratègies de combat, de 23 a 24 atacs A/T
divendres, de 22 a 23 preparació missió, de 23 a 24 missió:
La idea crec que és bona, però tampoc cal una dedicació plena, com diem això és un hobby i molta gent vola altres simuladors, te família o fa altres activitats.
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#23
wawa said:
¿Quant es va proposar de fer una acadèmia d'A10 on era la gen? I d'això fa ja...... No se pas que voleu discutir tant ara, els resultats parlen per si sols, ningú es vol comprometre a volar l'A10-c seriosament (i subratllo ningú). Ni Falcon ni rés que tingui més de 100 pg de manual. Es més fàcil preguntar quant es dona el cas, i tirar pel dret. I això és el que em acabat fent. Volar quant ens sembla i com ens sembla els que som, per que a la fi i al cap som els que som.
ç:x ç:x ç:x
A la primera acadèmia hi havia gent apuntada, que jo recordi 3. Però vam perdre dues classes TARS amunt TARS avall, després un bon dia es va deixar de fer... És més, recordo quedar per fer una classe amb el senyor professor i quan em presento em diu que passa, que se'n va a volar Falcon amb no-se-qui.

La segona acadèmia també es va apuntar gent i crec que es va seguir força.

L'A10 penso que és un avió de molta pràctica i no pas de llegir-se el manual o explicar tot l'avió de dalt a baix. Cal practicar sobretot.
 

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#24
El tema principal és el que cadescú està dispossat a implicarse, i això és molt delicat, tots tenim altres coses, però el compromis, si es dona, s'ha de complir.

Ara entrar si un dia un va dir, va fer o va pensar, és un error.

Jo crec, almenys a mi, que encara tenim clavat a la closca lo dels dies oficials per a no trepitjar altres grups, cosa que ja fa temps es va treure, però incoscientment, almenys jo encara hi penso alhora de volar, avui és ... i toca ... doncs llavors ....m'apunto?... si, no? .. nose... hi ha algú? ...

Això és el que a mi m'ha passat algun cop que altre, depenent de la feina, els cursos i demés "merders" que tinc ara mateix, donsc segons quin dia era i el que hi havia propossat en el simulador de torn, decidia que era el que feia, "ni ma ni meno", enlloc de fer el que hagués volgut fer, que era volar al que em vingues de gust, entrar al TS i veure si algú s'apuntava, però per un tema de que avui toca .... (repeteixo, paranoia meva) doncs ja ni entrava.

Conclusió, la cosa és fàcil, és volar i passar-ho bé, i decidir que volar i posar prioritats, i això és un exercici individual de cadescú, jo ja he començat, sabeu que a mi els caces russos em "pirren" :çrubl: , per tant, ara toca tocar els helos, que van més lentets pobrets :çboix:

Jo avui seré al TS, no se l'hora, per que és pont, ens veiem.
 
13 Maig 2011
2,426
0
36
Figaró upon Còngost
#26
La meva conclusió és la següent:

El tema també és que aquí tothom va la seva i no es fa pinya. Cal no oblidar que l'exercici no solsament és individual, doncs per això ens connectem en partides multijugador. L'exercici individual és principalment el temps que has invertit abans de cada missió, les pràctiques pel teu compte i el temps que hi inverteixes "offline".

Molta gent es connecta per "jugar" de 22 a 24, apagar el PC i demà serà un altre dia. No hi ha la passió per la simulació, no hi ha l'anhel de superació, de buscar un pas més. No hi ha el reconeixement en la feina de les persones que han treballat per a que es pugui "jugar" aquell dia més enllà del "gràcies per la missió".

Molta gent inverteix el seu temps i esforços en fer acadèmies, cursos i monogràfics la majoria dels quals en una setmana s'han oblidat. I en fer missions, campanyes, organitzar torneigs... però res, l'esforç esdevé inútil quan els fils de convocatòria s'omplen de silenci i "potsers".

Això és la meva opinió personal, totalment afectada per la meva situació actual la qual, després de mesos d'esforç, reunions, missatges veig que en el grup del qual formo part ningú és capaç d'escriure un "si, em va bé" o "no, no puc" o "no, no vull". Res, ni un trist missatge. Diuen que el silenci pot ser el major despreci però vull pensar que no és així. Però ja no queden ganes per seguir treballant.

Tots som persones que tenim vida fora del Teamspeak, amb els nostres problemes, les feines, i en definitiva la vida "real", és obvi, però això no treu que si no ens recolzem els uns als altres això no tira endavant.

Algunes opinions que he llegit m'han deixat a quadres, però al final, com el mestre Wawa bé ha dit, els resultats parlen per si sols.
 
2 Desembre 2013
21
0
0
#27
Que guay !!!! Ara ja sabem tots ho malament que ens ho muntem (si em permeteu, m'inclueixo, encara que sóc un recent arribat).

Ho voleu canviar?

Podem començar per posar el temps que cadascú està disposat a "invertir" en aquest Hobby i el que li agradaria fer.

Jo puc "jugar" de 22 a 24 dos o tres dies a la setmana de dilluns a divendres (a convenir) i si esporàdicament i com alguna cosa especial i amb temps, en cap de setmana.

De moment aprendre, aprendre i aprendre. Em dedicaré al Falcon i al Flight Simulator per aprendre com funcionen les rádios, i instrumentació vària. Fins que aconsegueixi canviar-me la placa base, posar-me 8 Gb de ram i W7 64 bits, llavors em passaré al DCS.

:çcerv: :çcerv:
 
#28
Jo ja fa uns tres/quatre d'anys que vaig deixar el grup IL2 (i Arma) per falta de temps i la decisió de centrar-me en DCS, per el tipus de simulació i per que em varem assignar la gestió del grup Black Shark. Des de aleshores he intentant mantenir-me al dia (assistir a acadèmies i fer alguna partida esporàdica) per mantenir uns mínims que em permetessin tornar a participar si les condicions ho permetien (menys càrrega de portar el grup DCS o augment de temps lliure, etc). Tanmateix el meu temps i esforços han anat cap a DCS.

El que no sabia és que en el grup IL2 també estiguéssiu en una situació semblant a la d'aquí! Sempre havia pensat que la gent marxava del DCS per volar les SEOW del IL2... :çboix: I pensant en l'assistència que varem tenir dilluns a la partida de Arma3 (tan sols quatre)... ¿on s'ha ficat la gent?

Potser cal simplificar el "problema" als números de gent activa real que tenim, i que aquests son molt inferiors als que tots pensàvem que teniem. No cal fer mala sang, retrets o escandalitzar-nos i tal com diu en Wawa tan sols veure i acceptar el que veiem dia a dia al TS. Això si, els nombres reals (i al cap i a la fi els noms de les persones actives) condicionen l'activitat i salut del grup en qüestió.

VIPER, VEIENT QUE ÉS UN PROBLEMA GLOBAL DE LA COMUNITAT: MANIFESTAT!!!

Si realment és un problema general de la comunitat potser l'hem de tractar en comú i emprendre accions en comú.
 

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#29
Perdoneu, però ... aquest fil no era per saber precissament els pilots actius dintre del DCS? , ara, em sembla, ja sabem qui està disponible i en quina plataforma vol volar, no? ç?|

Jo, ja tinc apuntat els rols, i ara estic modificant algunes de les missions que ja tenia mig fetes per encaixar-les a la nova situació.

M'he perdut alguna cosa?, som els que som, entren els que entren, una comunitat és una cosa viva, que creix i s'aprima, hi ha temporades de molta gent i altres de menys, uns s'ho agafen amb més ganes que altres, cadescú té les seves necessitats, gustos i preferències, i aixó no ho canvia ni Déu.

Ara ja sabem a dia d'avui, (demà ves a saber) els que volem DCS, a l'hora de fer les missions es veurà qui entra i qui no, lo important no és qui no entra, lo important és qui entra i passar-ho lo millor possible.

I sobretot, no us feu mala sang i no us agafeu res per lo personal, això, lo de la simulació, és per passar-ho bé, cadescú té un llindar de satisfacció diferent, i és tant bó com el de qualsevol altre.

[MODE música nostalgica ON]
Personalment vaig liderar un escuadró fa molts anys i vaig acabar tan cremat que vaig estar molt de temps sense voler volar, i la culpa, vist desde la distància i amb més sang freda, va ser meva, tota meva, però això ja és un altre hisitòria.
[MODE música cutre OFF]

Ens veiem al TS
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#30
madelf said:
VIPER, VEIENT QUE ÉS UN PROBLEMA GLOBAL DE LA COMUNITAT: MANIFESTAT!!!
No pronunciareu el meu nom en va.... ç:D

Això realment no es un problema de quantitat de gent, som els de sempre, mes o menys, es un problema de que de vegades la gent coincideix en que pot/vol fer partida i de vegades que no. Com han dit aquí hi han fluxos, i una setmana coincideix que la majoria te una mica mes de temps, que cap està a l'estranger, etc... i som uns quants a la partida, i la setmana següent que uns estan fora i els altres tenen feina extra, els nens, la xicota, temes familiars, etc... i no s'apunta ni crist. Tot i que si es cert que estem estancats, i fa mesos que no pugem de la mitja de membres.

I a això li hem de sumar un punt important, que es el que ha dit Tofolo, la implicació a la comunitat. Com han dit, es molest quant treballes per els demés gratuïtament, i no veus recompensada la teva feina, quan l'única recompensa que vols es veure que la gent participa a les partides, poca cosa mes. I clar es normal que la gent s'acabi cremant de veure que la gent no nomes no s'apunta, que ni tant sols diu res.
Jo ja se que tots no tenim massa temps, i amb els temps que corren pitjor encara, la crisi ha fet que la gent no tingui massa temps lliure, i quan ho te, nomes vol descansar de la feina del dia a dia. Però hem de recordar que en teoria això no es cap obligació, es una afició que ens agrada, que a alguns ens apassiona, i que per tant la nostre actitud hauria de ser de "genial avui hem toca partida al simulador X, estic cansat de la feina diària i aquesta es la meva recompensa, poder estar 1 o 2 hores amb el meu simulador preferit, que el nostre cap i el seu personal a mes s'han treballat una partida molt maca". Si, sona a ironia, però això normalment funciona aixi, o com a mínim jo sempre ho he viscut aixi, normalment quan t'agrada alguna cosa molt, fas el que sigui per poder-ho fer.
I en aquesta qüestió cal remarcar un punt important, l'actitud, i com es contagia. Els que hagueu fet feines de marketing sabreu mes de lo que us parlo, i es que l'actitud d'una persona pot ser molt contagiosa, i si arribes a la feina i sempre et trobes el mateix que esta deprimit i que es queixa de tot, t'acabes deprimint tu. Però si mirem de mantenir una actitud alegre (encara que les coses no vagin tant be), la gent empatitza amb aquesta actitud, i fa que tinguin mes ganes de participar, per poc que sigui. Els que heu fet de lider en algun simulador ho sabreu també, l'actitud del lider de grup, sobretot quan aquests no estan per la tasca o no et fan puto cas, ha de ser ferma però inclusiva, de motivació, i sabem que no sempre es fàcil (coi si ho sabre jo això), però ens hem d'esforçar, es lo que toca quan ets lider.
I els propis líders heu de cercar formules per millorar el grup, la mes bàsica es tenir un personal de l'Staff per repartir tasques, parlar amb altres líders per compartir experiències, per unificar criteris si es vol, per fer activitats conjuntes que fomentin la participació, etc...

Per tant i resumint, hem de implicar-nos mes a la comunitat, participar mes activament a les activitats, que al cap i a la fi son aficions que ens encanten, i no descarregar tota la feina als líders, posar el nostre gra de sorra, proposar partides, campanyes, activitats, parlar amb els companys per organitzar dintre del grup activitats que ens interessin, indicar als fils sobre partides si assistirem o no, sempre dir si o no. Tenir una actitud positiva, no contagiar una mal dia als companys o als nouvinguts, no dir als nouvinguts lo que no tenim, si no lo que SI tenim. I recordar sobretot que això ho fem perquè ens agrada molt la simulació, i per tant hauria de ser una cosa desitjada, una vàlvula d'escapament, no cap obligació, i lo primer es convèncer a nosaltres mateixos d'això.

Ara es tasca dels líders de grup, del seu personal, i de tots el membres fer difusió de totes les coses positives que s'estan traient aquí, de les propostes i consells, i de la motivació que estem demanant, i difondre-ho a la resta de la comunitat.
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#37
Viper said:
Si l'escrit el faré jo, però el debat no acabava amb la meva intervenció, m'agradaria que ara que tenim clar els punts que fallen, féssiu propostes, a veure si entre tots podem treure idees per millorar la comunitat.
És que el què falla és molt relatiu i depén molt d'on es vulgui arribar. Si volem missions amb 25 pilots no podem, no som prous. Si volem ser un esquadró super bo en algun simulador o aparell, ens falta compromís i pràctica. Si volem entrar de tant en tant a volar doncs... és el que fem.
 
2 Desembre 2013
21
0
0
#38
"Si volem missions amb 25 pilots no podem, no som prous"

Home 25 potser no, però 5 o 6 i que es puguin fer missions amb altres grups....voler es poder...la pregunta es, voleu?
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#39
El que volem es ser una gran comunitat amb grups de mes de 30 persones actives cada grup, però es obvi que de moment no hem arribat aquí. Per tant de moment hem de fer partides a tots els grups amb el personal que tinguem. Penseu que no cal ser un gran numero de participants per passar-ho be. En simuladors com IL2 i DCS ser 4 pilots ja es una xifre genial per fer una partida, no cal ser 30 persones volant, un vol de 4 que es lo típic esta genial. I al DCS a mes lo mes típic es fer vols de dos, ja que son aeronaus molt especifiques. L'ArmA precisament es el que pateix mes la falta de membres, perquè la infanteria requereix d'un mínim de soldats per arribar a una certa eficàcia, lo ideal son 16 persones com a mínim, però tot i aixi fem partides amb 4 genials també.
Amb tot això vull dir que encara que vulguem ser mes, amb els que som podem fer partides genials, per tant si es fa una convocatòria i nomes entren 2-4 persones, no es motiu per no fer una partida genial. Aquí lo important com s'ha dit es posar compromís per part de tots, de tal manera que ja que som poquets que fallem lo mínim possible a l'assistència a les partides, amb això es suficient.
 
2 Desembre 2013
21
0
0
#40
Viper, ara et donaré la meva visió des de el punt de vista d'un nou usuari que s'uneix a vosaltres.

Hi ha un refrany espanyol que ho explica bastant bé. Vicente va donde va la gente. Si et trobes amb grup que no està unit, amb unes partides buides de personal i cadascú va a la seva, doncs dona ganes de marxar a buscar un grup mes integrat, el tema comença a canviar si coneixes a la gent però això no es així per un membre nou.

Això es com el principi de la gravetat, quan més massa te un objecte, mes massa atreu.

En el meu cas per exemple, en vaig registrar a l'escuadron 69, allà si que hi ha molta gent i compromesa però no em va acabar de fer el pes i vaig veure aquest grup en català on em sento molt a gust, ho dolent es la falta de compromís i ho "solitari" que es veu el foro i el TS. Encara que això es una cosa que es pot millorar.