[Su25T] - Iniciació a sistemes de vol

Buran

Víbria
Membre del personal
Personal DCS
Community Manager
11 Desembre 2010
2,083
6
38
44
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#1
Com tenim una incorporació nova a l'esquadró i de moment només disposa del Su25 del DCS, farem una primera pressa de contacte d'aquest monstre d'avió, un verdader terror per als convois i objectius de terra.

Si us voleu introduir en aquest magnific avió, que tots teniu de forma gratuïta al simulador, aquesta és la vostra oportunitat

Iniciarem sistemes i volarem, si ens dona temps entrarem en armament.

Documentació necessària i que us haureu de llegir per a poder tenir una base imprescindible alhora de poder enfrontar-vos als models de vols russos, que són diferents als dels americans, ni millors ni pitjors, diferents en alguns aspectes.

http://www.cavallersdelcel.cat/index.ph ... ls-dcs-fc3

Són uns petits manuals, amb imatges que per a poder veure-les bé les haureu de clicar, ja que a la web estan retallades (un tema estètic i de normalització d'imatges).

Navegació del Su25T
http://www.cavallersdelcel.cat/index.ph ... strumental

Aquest encara que sigui per als caces russos, serveix perfectament per entendre com funciona l'ADI i el HSI russos, present en tots els seus avions.
http://www.cavallersdelcel.cat/index.ph ... e-analogic


I per a defensa, el Beryoza o xixarra, imprescindible per a poder dominar els cels virtuals i arribar a base i celebra-ho a la cantina amb una bona ampolla de Vodka mal destil·lat ç:D ç:D ç:D ç:D

http://www.cavallersdelcel.cat/index.ph ... 15-beryoza

Són lectures amenes i sense entrar en tecnicismes, estan fetes per a poder volar al moment i de forma fàcil.

Apunteu-vos aquest fil.

APUNTATS
- Kopant
- Buran
 

Buran

Víbria
Membre del personal
Personal DCS
Community Manager
11 Desembre 2010
2,083
6
38
44
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#4
Senyors m'ho he passat molt bé, feia molt de temps que no tenia companyia "en el lado oscuro" i sembla que està agradant i tot :çvic: , si és que és un avió que t'enganxa des de el principi i té una forma de volar que et fa sentir el que tens entre mans, no com altres que no saps ni que tens, en aquest es nota ç;)

He de perfilar algunes coses, ja que tan de temps sense volar-lo no he tingut temps de veure els canvis que han pogut fer i veure com és que el ILS no s'activava.

La propera tocarem armament :tomsom:

Fins aviat !!!!
 

Kopant

Mes pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,206
0
0
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#5
Absolutament impressionat i sorprés del vol d´ahir companys...no m´esperava que volar amb FC3 podia ser com ho vaig viure ahir, tot i la simpicitat aparent de no tenir cabina clicable i del model de vol SFM que te, la sensacions van ser molt positives...com et vaig dir Buran, després de tant temps volant avions occidentals tenia la sensació de estar pilotant un avió enemic, com si fos en Clint Eastwood dient....piensa en ruso!!! debes pensar en ruso!!! ç;)
I a banda dáixó el descobrir com es vola en rus va ser un agradable descobriment....no com per passar-me al "lado oscuro" (no ens passem) peró em va interessar moltíssim....ja espero la próxima sessió..... :çsi:

Com sempre m´ho vaig passar molt bé! Moltes gràcies perla instrucció Buran!! spasiba tovarich!!!! :clap: