[HU1H] - Presa de Contacte 09/10/15 - 22:30h

josep

Ja en porto tres-cents
9 Agost 2010
491
8
18
Vic
#5
Què farem? Els que ens sembli entre tots. Jo proposo repassar arrancada, ràdios, hovering, vol, aproximació i presa de terra a FARPS, portaavions (mínim) i plataformes de petroli i en vaixells amb plataforma per 1 helicòpter (per si ja dominem lo anterior). :çsalut:
 

josep

Ja en porto tres-cents
9 Agost 2010
491
8
18
Vic
#8
Perdoneu, però divendres no podré venir :cry: Tenia moltes ganes de retrobar-me amb vosaltres i els helis. Espero que deixeu feina per fer pel proper divendres ç;)
 

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,207
2
38
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#14
Doncs ahir vam tenir la primera presa de contacte "oficial" alguns dels que tot just ens estem començant a familiaritzar amb aquest aparell; jo i en Diplock, amb l´inestimable ajuda de dos experts com són en Nocardis i en Madelf, dos senyors professors per a dos novells com nosaltres , ç;) i tot i que va ser una primera presa de contacte força accidentada al principi, al final vam aconseguir volar i fer uns primers intents de vol en estacionari, taxi i enlairament. Vam tenir molts problemes per aconsequir que algú de nosaltres pogués fer de servidor, ja que els que hi erem, no fem de servidors habitualment i, o perquè teniem conexions molt lentes, o perquè no teniem ports oberts la cosa va costar una mica, però en Nocardis al final ho va aconseguir i vam poder obrir una partida.

Com que s´ens va fer força tard vam decidir saltar-nos el rampstart i anar directament a familiaritzar-nos amb el tacte dels comandaments d´aquest "trasto" que no s´està quiet ni per casualitat :çno: Al final, aproximadament una hora de pràctiques que tant a mi com a en Diplock ens va anar molt bé.

Esperem que si l´assisténcia no ens falla, el próxim divendres poguem mirar-nos amb més calma tot el que en un principi haviem previst per ahir, que com havia comentat en Josep en un post anterior era: repassar arrancada, ràdios, hovering, vol, aproximació i presa de terra a FARPS, portaavions (mínim) i plataformes de petroli i en vaixells amb plataforma per 1 helicòpter (per si ja dominem lo anterior).

Per tant, ja sabeu nois, divendres que ve, més i millor!!!
Buran, posa-ho al calendari ç:D ç:D ç:D ç:D ç:D ç:D

Menció especial per a en Madelf, amb qui va ser un auténtic plaer tornar a compartir hores de vol ç;) :çnado:

Ah!, un petit muntatge ràpid de com va anar la cosa:

[youtube]S214XjhRyEI[/youtube]