Fin la propera Cavallers

#1
Doncs això senyors, ja fa temps que "noto" que he cremat una etapa i finalment faig el salt.

Em sembla que soc el membre en actiu més antic de la comunitat (a excepció del Viper) i durant tots aquests anys he participat en pràcticament totes les activitats de la comunitat, especialment DCS, i he trobat bones amistats. Irònicament ara que veig que el grup DCS comença a funcionar per si mateix se m'ha fet més evident que necessito un canvi. Per tant marxo amb la tranquil·litat de saber que el grup continuarà ben viu per molt temps gracies a un grup de persones entregades.

Us vull donar les gràcies a tots tant per l'amistat que m'heu brindat com per les bones estones viscudes, que no son poques! En especial fer arribar una molt sentida abraçada als membres del grup DCS amb els que m'hi he sentit sempre com a casa i entre amics de tota la vida.

M'acomiado amb la il·lusió d'un "fins la propera", i espero així poder coincidir de nou amb vosaltres en els cels virtuals (i pq, no tb en carn i osos). Espero que si algun dia em presento al TS per volar amb vosaltres no em feu fora a patades!

Fins la propera Cavallers!
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#2
No em diguis que marxes Madelf, amb tot l'esforç que has fet a la comunitat, i com tu dius ara que el DCS comença a anar millor te'n vas, quina mala noticia.
Si es per aquelles fotos en pilotes que et vaig enviar per Whatsapp ja et vaig dir que era un error, anaven per en Buran :çrubl:

Be, doncs espero espero que et vagi be, i a veure si t'ho repenses i tornes a la comunitat mes descansat, aquí tens les portes obertes ja ho saps :çcerv:
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#3
Ostres Madelf, tenia l'esperança que fossis un dels porquets :(

Suposo que has meditat la decisió i si creus que és el millor per tu endavant. Que tinguis molta sort on vagis! I si vols tornar ja saps que això és casa teva.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#5
Ostres Madelf quin greu que hagis de marxar de la comunitat. Hem coincidit poques estones als simuladors però aquelles poques estones m'ho he pasat molt bé. Ja saps on tens un cau tecnològic on venir a provar noves tecnologies i estic segur de que estarem en contacte aviat pel tema de l'ensenyament de noves tecnologies en català o d'altres projectes que tart o d'hora podem coincidir o sigui que fins ben aviat :çcerv:
 

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,207
2
38
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#6
Trista noticia. Tot i ser dels nous a DCS, ha sigut un plaer volar i aprendre al teu costat. Gracies a gent com tu, Rush, Josep & co, i a la vostra infinita paciència, gent com jo podem aprendre a volar aquests trastos tant dificils de pilotar i entendre en unes mínimes condicions. Tot i desitjar-te el millor en aquesta nova etapa, no puc evitar pecar d´egoista i pensar que potser algun dia tornis a aparéixer per aquestes contrades. ç;)

Salut company!!!! :çcerv:
 

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#7
Madelf, em sap molt de greu aquesta decissió, no me l'esperava, estic impactat.

Se que ha hagut de ser una cosa molt meditada, això no es decideix d'un dia per l'altre, de debó, em sap molt greu i respecto molt aquest tipus de decissions.

Només espero i dessitjo que et deixis caure de tant en tant pel TS a fer algun vol, sempre seras benvingut.

Personalment donar-te les gràcies pel tot amic, les hores dedicades, les classes, explicacions, missions, testejos, i un llarg etc ... moltes gràcies.

Fins aviat Madelf, per què ens veurem aviat, d'això n'estic segur company.



PD: Per cert, m'acabo de tunejar el pc, no marxaràs per por? :volador: :encul:
 
20 Abril 2013
32
0
0
26
Manacor, Mallorca
#9
Aiii Madelf, una amistat tant jove i ja s'en va! [emoji31] Bueno, et desitjo tot lo millor i si vens a volar un dia, digueu amb entelació i te prepararem una bona festa! Un plaer haverte conegut, un abraç ben fort, i torna d'aquí prest per favor!
 
28 Juny 2013
191
8
18
#10
Vaja......... em sap greu que marxis, et trobarem a faltar. Gràcies pels bons moments que ens has donat i espero que no s'hagin acabat aquí i que anem coincidint amb algun vol de tant en tant
Cuida't, una abraçada company i fins la propera! :çcerv:
 

josep

Ja en porto tres-cents
9 Agost 2010
491
8
18
Vic
#11
Què dir que no hagin dir els companys. Gràcies per tot: la teva paciència, el saber compartir, el saber animar a la gent, la grata companyia, el mostrar en imatges els millors moments compartits, la constant preparació de missions per gaudir-ne. Un company de proves de nous models d'avions i helicòpters. El "culpable" de molts repintats pel DCS (pels ànims que sempre has donat). Un gran company de vol, i una gran persona.

Hem passat moltes hores volant junts, compartint i gaudint de la simulació. Encantats de veure'ns de tant en tant, tan virtual com físicament. Ah! Ja saps on hi ha un grup de pilots de prova dels nous models...

Que et vagi bé pels nous cels i amb els nous companys. Però sé que -encara que segurament com a companys més novells- no serà fàcil que ens oblidis. Nosaltres tampoc. Aterra aquí de tant en tan per explicar-nos altres mons. Mentre, bon vol!