Allistament PortBou

#1
Hola, bona nit a tothom. :çsalut:

El meu nick es deu al nomb del poble que m'ha vist nèixer i crèixer, situat al Alt Empordà, encara que visc a l'actualitat a Barcelona.

M'agrada tot el que te que veure amb la II Guerra Mundial, especialment tot alló relacionat amb el mon submarí (Uboot).

Pertanyo a la 24 flotilla des de el 2005 i formo part del seu staff des desde l'any passat.

La meva participació l'he basat amb el SHIII principalment, encara que el SHV, a la nostra comunitat comença a guanyar adictes.

Be, aixó es tot per el moment.

Desitjant, cuan el temps m'ho permeti, poder fer alguna partida amb algú de vosaltes, aprofito l'ocasió per fer-vos ariibar la meva sal.lutació ben cordial. ;)
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#7
Benvingut als Cavallers del Cel, entrar a formar part d'aquesta comunitat no és solament un honor, també és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb altres grups.
Aquesta és una comunitat que té dues coses en comuna, la seva passió pels simuladors de qualsevol tipus, i l'ús del Català com a llengua oficial de la comunitat, en un panorama on fins ara no es trobaven grups de simulació virtual exclusivament catalans.

Primer de tot, llegeix les Normes d'ús del Fòrum i la Normativa de la comunitat si encara no ho has fet.
Després llegeix el tema Com allistar-se per com confirmar el teu ingres als Cavallers del Cel.
Tot seguit mira el tema Els primers passos, per saber com començar a participar amb nosaltres.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, busca partides, proposa missions, i xerra amb la resta de companys al TS.
 
#14
El mateix Piro, el mateix. :çsalut:

¿ Que tal, com et va la vida ?

Espero que be, o millor si escau collonudament be.

Com podràs veure, jo també he aterrat aquí a CC. Espero poder passar amb la companyia de tots vosaltres molt bones estones.

De moment soc molt novell amb tot aixó de la simul.lació aéria ( intentaré donar-li canya al IL-2 ), doncs no disposo encara del micro amb auricolars ni del joystick, eines per alta banda indispensables, peró.................tor arribarà company, tot arribarà.

Si vols podem quedar algún en el chat del TS i xerrar dells vells temps, encara que sigui escribint.

Ens veiem aviat. :çsi: