Allistament Maulet

Maulet

Nou usuari
4 Agost 2011
32
0
0
València
#1
Hola Cavallers del Cel! Després d'unes quantes experiències jugant a l'ArmA II amb la gent d'aquesta Comunitat, finalment m'he decidit per a allistarme :lol:.

Des de sempre m'han agradat tots els tipus jocs que tinguen a veure amb la guerra: estratègia, shooters, i fins i tot de rol... Finalment m'he decidit per l'ArmA II, ja que considere que es tracta d'una combinació de tots aquests gèneres.

Vull formar part d'aquesta comunitat per tindre l'oportunitat de parlar català i per poder jugar amb gent simpàtica :çsi:

Per ara m'allistaré a l'ArmA II, però també cap la possibilitat que m'alliste a l'IL-Sturmovik, per recomanació del Tofolo :lol:


Un salut a tots els Cavallers :D !
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#15
Benvingut als Cavallers del Cel, entrar a formar part d'aquesta comunitat no és solament un honor, també és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb altres grups.
Aquesta és una comunitat que té dues coses en comuna, la seva passió pels simuladors de qualsevol tipus, i l'ús del Català com a llengua oficial de la comunitat, en un panorama on fins ara no es trobaven grups de simulació virtual exclusivament catalans.

Primer de tot, llegeix les Normes d'ús del Fòrum i la Normativa de la comunitat si encara no ho has fet.
Després llegeix el tema Com allistar-se per com confirmar el teu ingres als Cavallers del Cel.
Tot seguit mira el tema Els primers passos, per saber com començar a participar amb nosaltres.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, busca partides, proposa missions, i xerra amb la resta de companys al TS.