Re-allistament Elessar

Elessar

Nou usuari
8 Abril 2012
44
0
6
#1
Hola de nou companys!

Per diversos motius, he estat inactiu durant alguns mesos, però m’agradaria tornar a formar part d’aquest esquadró per volar virtualment amb vosaltres un altre cop.

Espero que ens veiem de nou als cels virtuals.

Un plaer tornar-vos a saludar.

- Elessar -
 
13 Maig 2011
2,426
0
36
Figaró upon Còngost
#2
Guaita'l!!!

El plaer és més que nostre de contar amb tu a les nostres files.+

T'espero dimarts al canal TS del IL-2 preparat per donar guerra a Moscou (tot i que sé del teu passat roig, ara toca volar amb la Luftwaffe).

Si necessites indicacions o quelcom més per posar-te al dia, aquest vespre estaré connectat a partir de les 21.30 (tot i que a partir de les 22.30 estaré més liat).

Re-benvingut, camarada dúnedain.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.