Informació Oferta DCS: Flaming Cliffs 3

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#2
Depén, són avions amb una simulació molt bàsica. No esperis el nivell dels mòduls de DCS.
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#3
En general són avions amb model de vol simple (i algun d'avançat crec). No tenen la cabina "clicable" (tot s'ha de fer per mapping the botons), cosa que pot fer-te pensar que serà més fàcil, però de vegades aquesta simplicitat ho pot fer més complicat. Haviam, per començar a volar, si no et vols gastar moltes peles està bé, però només et servirà per enganxar-te i acabar comprant més i més mòduls... Tot això sembla més una droga que res més (fora conyes, per començar crec que està força bé).

Jo potser més que tot el pack FC3, potser agafaria 1 avió d'aquests, que en oferta et sortirà per uns 5-7€, tot el pack potser és massa, però hey! Com tu vegis n.n
 

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#4
Hola company, tot depen, el FC3 és l'ORIGEN de DCS, han millorat algunes coses com les cabines en 3D, (abans eren totes 2D), per com comenten, no son cliclabes, i no pots fer un procediment d'arrancada estandart, prems una tecla i s'encén l'avió amb els sistemes a punt, (a mi no em molesta gens, no són tan fàcils de volar com semblen), i al final, tots el mòduls s'acaben mapejant les tecles al Hotas per anar més ràpid, no s'acostuma a deixar anar el joy per activar el radar, o seleccionar armes, etc..

Tot depen del que et vingui de gust volar, si caces o atac a terra.

Per agafar l'A10A, millor agafat el mòdul A10-C, de debó, no paga la pena, ja tens el Su25 rus de sèrie, el Su25T està molt millorat, però entrenen més l'A10C, i tu diu un que sempre que pot vola rus.

El Su27, el Su33 (variant naval del Su27) i el Mig29, especialment aquest últim, són molt entretinguts de volar, però no sóc objectiu, m'agraden molt aquest tres avions, de F15 no puc parlar-ne, el tinc i no l'he volat mai, potser un cop.

Paga la pena tot el pack? Sincerament crec que tots els avions no, si hagués de quedar-me amb un, agafaria el Su27, és el mes complert, o el seu homònim occidental, el F15.

Ara estem volant, com a norma més general, i corregiu-me si m'equivoco, volem el Harrier (atac a terra), l'F18 (multirol, atac a terra i/o aire-aire) i alguns el F14 (no se que fa aquest, pel·lícules ;)), per tant, pots venir amb el Su25 acompanyant els Harriers, i el Su27 (F15C si vols) i pots acompanyar els F18 i F14.

I més endavant, quant tinguis més clar que et ve de giust volar, et vas agafant els mòduls que t'agradin.

Només és una opinió molt personal, qualsevol cosa no dubtis en dir-ho, i tinguis l'avió que tinguis, sempre hi haurà un per tu preparat per volar les missions.

Salutacions company, fins aviat.
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#6
Doncs ja saps, ara toca mirar bé com funciona i faltarà afegir-te al grup de dcs del discord per quedar per venir a les missions! Normalment es vola dimecres (a la mateixa hora que l'arma 3), els divendres (que el nostre company Wotan edita unes missions de cine) i els diumenges per la tarda es sol volar una mica més entre colegues, però divertit igual. Tu mateix ja diràs!
 

LuiRaces

Nou usuari
29 Gener 2019
36
6
8
52
Barcelona
#7
Dimecres descarto.
Divendres i diumenge si que seria posible '-)
Si, si us plau, que el màster&comander em faciliti accés al DCS Discord. He arribat a la conclusió de que necesito ajuda per el setup dels flight rudders pedals, algo no faig bé ... O no interpreto bé.