Elite Dangerous

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#1
Vaig acabar comprant la beta de l'Elite Dangerous per poder provar l'Oculus Rift DK2 amb algún joc de qualitat i m'ha agradat molt. Feu li un cop d'ull perquè realment crec que val la pena ja que la beta es molt més jugable que el Star Citizen (que també vaig pagar per la beta ç:x ).

Madelf ja trigues en provar-ho!!!! Digues un dia que et pugui venir bé baixar a Barcelona i ets convidat a provar-ho a casa amb l'Oculus (una autentica passada!! encara que no vaig del tot fluid a casa). Tinc pendent encara penjar el post amb les impressions de l'Oculus però estic esperant perquè amb la gràfica que tinc no puc moure bé el Elite Dangerous i el DK2 però sembla que es un tema d'ells i estem a l'espera d'un pegat.

Posso quatre característiques traduïdes d'una web qualsevol perquè us feu cinc centims (son caràcterístiques de la Beta 1 en comparació a la beta anterior)

La Beta 1 incrementa el nombre de sistemes estelars que es poden jugar, 38.000 anys llum cúbics d'una detallada Via Lactea centrat en la constel·lació de Boötes.

- 55 sistemes solars
- Possibilitat de comerç entre ports espacials
- Sistema inicial de missions online
- Communicació jugador - jugador per text i veu
- Gestió de contactes i balanceig de jugadors
- Opcions de joc per a grup privats
- Opció de joc per a mode solitari online
- Descripció de la ruta general de comerç
- Consum de combustible
- Sistema per automatitzar els aterratges en el ports estelars (es pot fer manual)
- Viper addicionar de combat pesat i nau Lakon tipo 6 de comerç afegides
[youtube]ISR4ebdGlOk[/youtube]
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#3
60$ per una beta? Es prenen drogues o què? :çboix:
El joc final què valdra? 200$? ç:D

Flipo cada dia més amb com s'està tornant el món dels jocs...
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
No pagues per el producte, dones diners perque es desenvolupi. Amb el boom dels projectes finançats per mecenes (Verkami, Kickstarter,...) el model que es segueix de vegades es inflar el preu del producte no acabat, la alfa o beta o el que sigui, no perque la gent pagui el que val, si no que la gent, perfectament conscient del que fa, pagui un preu elevat per ajudar a finançar el desenvolupament del producte, aixi expliquem per exemple com algunes naus de l'Star Citizen s'han arribat a vendre per 4000 (euros o dòlars no recordo).

Es un preu desorbitat per un producte no acabat, però per ajudar a desenvolupat, no hi ha limit de preu.
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#5
Si Viper si, ja ho hem discutit altres cops. Ja veurem com acaben tots aquests quickstarters... ja hi ha hagut algun que s'han polit tot el pressupost i del promès res de res... ja s'anirà veient com va el tema. Personalment posar una quantitat petita per un joc que em pot interessar mira, si perdo 5€ no passa res, però per pagar aquestes quantitats m'han de donar alguna cosa més que promeses i betes.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#6
Només dir que la beta de l'Elite Dangerous personalment penso que esta més avançada que el Star Citizen i crec que es millor
 
#8
Viper said:
Ja ho se que ho hem parlat, però com en Madelf feia aquella cara de sorpresa, ho he volgut aclarir ç;)
Mi no entender.... ç?|

Personalment crec que el Elite és més un "Evochrom" millorat i el SC un Freelancer. Son conceptes de joc diferents i quan el SC estigui acabat (d'aquí uns anys) es veurà la diferencia.

En l'estat que està ara el Arena Commander, sense cap mena de dubte és millor l'Elite... a veure quan surtin les naus multi-crew i vagin afegint equipament personalitzat a les naus... Abordatges en primera persona, etc...

En tot cas, crec que son conceptes de joc diferents.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#9
La sendació que estic tenint al ED es més Freelancer. Si vols quan marxi de vacances et deixo el compte per si el vols provar ;)
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#11
M'has pillat jejeje
Fora de conyes es que costa trobar gent entusiasta dels simuladors que no et prenguin per boig. Deu ser que hem sento incompres a la feina i a casa [emoji17]
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#12
Simuladors? però si això es molt avorrit no? no necessites estudiar 600 pagines de manual per estar volant 1 hora sense fer res, amb uns gràfics molts cutres, i a mes no pots ni fer servir el gamepad, que t'has de gastar 1000 euros en perifèrics?. A mi donem el Barbie: Groom and Glam Pups que m'ho passo molt mes be.
 
#14
Si que es xulo si... aquests dies l'hi estic dedicant una mica de temps. Si em voleu afegir a la llista d'amics el meu nick es MadElf ç;)

Per ara he fet una mica de Bounty Hunter, que sempre es divertit i tambe estic explotant alguna ruta comercial a veure si aixi pugen els ingressos de forma raonable....
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#19
Beta 2 de Elite Dangerous el 30 de setembre

El 30 de setembre acaba la celebració de 10 dies dels 30 anys de Elite, 30 anys des que van llançar el llegendari joc per als humils ordinadors BBC Micro, i com guinda per l'aniversari, llançaran la fase 2 de la beta de Elite: Dangerous, amb un bon munt de contingut nou. Fa temps que es diu que estarà actualitzat al SDK 0.4.2 de Oculus, però no hi ha confirmació oficial de moment.

Mes informació aquí.
http://www.realovirtual.com/es/noticias ... septiembre
 
#20
Hi han moltes coses noves, però el que més m'ha agradat (dec ser rarillu) és:

* Las naves y sus sistemas ahora podrán desgastarse con el tiempo
* Un nuevo tipo de misil no letal, el disruptor de escotillas de carga, que nos permitirá abrir las escotillas de carga de las naves con los escudos caídos de forma que podamos robársela sin destruir la nave