[Mig-21Bis] Missió - CAP humanitària (28/11/14 - 22:00h)

#1
Aquest cop espero que no ens quedem sense objectius!!!!



INTRO
Rússia ha enviat un convoy humanitari per a socorre la ciutat de Sukhumi. Aquest convoy surt de Sochi, però sabem que els EUA volen eliminar-lo per evitar aquest ajut i titllar internacionalment a Rússia de desemparar els seus veïns.

BRIEFING
Aprofitant l'anticicló, els EUA han llançat una petita missió de 2xA10a escortats per 2xF86f per a interceptar i eliminar el convoy, la seva missió és fer una CAP efectiva entre Sochi i Sukhumi.

Tindran el suport de un RWR situat a Gudauta.
El seu aeroport de sortida és Gudauta, tanmateix en acabar la missió han d'aterrar a Krasnodar-Center a ser possible, o en el seu defecte Maykop-Khanskaya.

El temps és anticiclònic... extremin precaucions.

ATENCIÓ_ TEMPS DE LA MISSIÓ DINÀMIC, PER AIXÒ ES REQUEREIX ATERRAR AL NORD, PER VEURE LES VARIACIONS CLIMATOLÒGIQUES!!!

GRUP Mig-21Bis
Mig-21Bis #001: NoCardis
Mig-21Bis #002: MadElf
Mig-21Bis #003:
Mig-21Bis #004:
Mig-21Bis #005:
Mig-21Bis #006

P.D.: La missió ja està penjada al TS :çruc: :
 
#5
Molt interessant la missió, un vent de mil dimonis que en l'enlairament es nota i un combat a gabinet amb els sabres. En Nocardis s'ha apuntat l'únic "tanto" de la nit al derrotar un A10c... però l¡altre...Qui ho diria... ens ha sortit rebel!



En els combats amb els sabres a mi m'han tombat d'un míssil (l¡únic que els hi funcionava) i tant en NoCardi com jo hem auxerit l'altre vida per culpa d'una maniobra massa forçada amb el Mig.


Això si, el convoy s'ha salvat... i és que s'han amagat de valent!! ç:D ç:D ç:D