3ª Fira de modelisme i wargames

23 Juny 2010
147
0
0
Puigverd de Lleida
#1
Molt bones companys.

M´alegra fer-hos saber que ja s´ha donat llum verda a la 3ª edició d´aquesta fira. Com en les altres dues edicions, jo estaré allí amb el meu PC. També portaré alguns models per a exposar, ja que l´últim cop, no hi havia molta varietat de maquetes. Si algú s´anima a portar l´equip de casa o a col·laborar d´alguna manera, que m´ho digui aquí o per privat, més que res per anar organitzant el lloc i l´entrada de matrerial i tota la parafernàlia.

Des d´aquí m´agradaria convidar-vos a venir i disfrutar d´un cap de setmana compartint afició (i birres :mrgreen: ) i passant una bona estona de vols i maquetes (i més birres :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).

No cal dir que no es necessari que vingueu amb l´equip de casa, que qualsevol que vulgui passar a donar una volta, o donar un cop d´ull serà benvingut.

Aquí us deixo uns enllaços de l´última edició:

http://www.escuadron69.net/v20/foro/ind ... -wargames/

viewtopic.php?f=30&t=1049

https://plus.google.com/photos/11750938 ... banner=pwa

Ja aniré posant info.

Salut
 
23 Juny 2010
147
0
0
Puigverd de Lleida
#9
Ja he aconseguit el cartell



Al final no hi haurà cap Cavaller aquest any?

Si s´anima algú, si us plau que m´ho fagi saber per anar distribuint l´espai que necessitarem, i si vindrà amb màquina o no.

Salut!!
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#11
Hi he tret el cap avui al matí.

He vist la parada de simulació però com que no hi havia cap Cavaller i estava ple de gent tampoc m'hi he entretingut massa. M'interessava més anar-hi per la part de modelisme.

Hi havia una mica de tot: wargames, modelisme, trens, alguns vehicles històrics i la simulació i el que m'ha agradat més: un diorama gegant de la conquesta de Berlin on et podries passar el dia mirant-lo i trobar detalls a cada racó.

L'únic inconvenient per mi: cobrar 3€ d'entrada. Penso que és una mica exagerat pel que hi havia, no perquè el que hi havia fos de mala qualitat, sino més aviat perquè era una mica escas. Per exemple de modelisme hi podria haver molt més, ja que es tracta d'una fira de modelisme.
 
23 Juny 2010
147
0
0
Puigverd de Lleida
#12
Otia Rush!!! Em podies haver dit alguna cosa, ni que fos donar-me una "colleja" ç:D Necessitavem una escusa per aixecar-nos d´allí i anar a fer una birreta. M´hagués agradat haver-te conegut :çsi:

El diorama era una passada, i et puc garantir que hi van estar treballant varies persones durant un any i mig ben llarg. Ara, el resultat és ESPECTACULAR amb majúscules. Ja pujaré fotos.

Gosdatura, ja hi pots comptar que repetirem, a veure si tornem a veurens a la propera edició.

Salut