QUE ÉS L'ESQUADRÓ SENGLARS?

L'esquadró Senglars és un conjunt de grups, cadascun dedicat a un modul del simulador DCS World.ALLÀ ON ENS NECESSITIN, HI SEREM!

Operacions embarcades, missions de bombardeig profund, vols de reconeixement, patrulles CAP. Som capaços de fer qualsevol tipus de missió aèria, per molt difícil que sigui, de dia o de nit, amb bon o mal temps.

Estudiem la missió, avaluem les amenaces, planifiquem les rutes de vol, missions CAP, Tanker, AWACS i tot el que calgui, i colpegem amb força.
Som pilots de combat valents i entrenats que busquem la màxima eficacia en cada vol. El segón lloc és per perdedors i nosaltres no volem perdre, per això ens entrenem i preparem tant com podem, i ens ensforcem a cada missió per millorar les nostres habilitats i coneixements.
Pilotar un caça de combat requereix d'unes aptituds que cal fomentar, practicar i superar en tot moment. Es per això que les missions de combat com les que fem són altament complexes i satisfactories. I es que no hi ha res millor que la feina ben feta, i quan més dura més millor et sents al final.

Atac a terra

Missions Strike, Deep Strike, OCA Strike, SEAD...

Dogfight

Combats aeris amb canons o míssils, l'essència pura del caça de combat.

Operacions embarcades

Capacitat per operador des de portaavions gràcies a aparells com el F/A-18C o el AV-8B NA.

Operacions nocturnes

Missions nocturnes gràcies als pods NVG i FLIR en aparells com el A-10C, AV-8B NA o F/A-18C...

Close Air Support

Suport aeri proper per les tropes de terra, cortesia d'aparells com el A-10C, AV-8B NA o el F/A-18C.

Combat BVR

Combat més enllà de l'abast visual, gràcies a diferents sistemes de radars i míssils de llarg abast.
 • Atac a terra

  Missions Strike, Deep Strike, OCA Strike, SEAD...
 • Dogfight

  Combats aeris amb canons o míssils, l'essència pura del caça de combat.
 • Operacions embarcades

  Capacitat per operador des de portaavions gràcies a aparells com el F/A-18C o el AV-8B NA.
 • Operacions nocturnes

  Missions nocturnes gràcies als pods NVG i FLIR en aparells com el A-10C, AV-8B NA o F/A-18C...
 • Close Air Support

  Suport aeri proper per les tropes de terra, cortesia d'aparells com el A-10C, AV-8B NA o el F/A-18C.
 • Combat BVR

  Combat més enllà de l'abast visual, gràcies a diferents sistemes de radars i míssils de llarg abast.

L'ÚLTIMA TECNOLOGIA

Aquests són alguns dels complements que fem servir per millorar el realisme i l'experiencia de vol.

Simple Radio Standalone

És un addon que integra el Teamspeak 3 amb el DCS World, fent que els ràdios actuïn com les reals.

Pintures personalitzades

Tenim la nostra pròpia selecció de pintures pels avions, amb el nostre escut, els nostres numerals i els nostres colors. A la guerra s'ha de presumir.

Teamspeak 3

El nostre propi servidor de TS3 amb capacitat per fins a 512 usuaris i sincronitzat amb Simple Radio Standalone.

ELS NOSTRES APARELLS

Aquests són els principals mòduls del DCS World que fem servir.

F-16C Viper

El F-16C és un caça multirol d’un sol seient i motor. Actualment és utilitzat per 26 països on l’aeronau realitza nombroses missions que inclouen superioritat aèria, suport aeri proper, bombardeigs de precisió, supressió de la defensa aèria, reconeixement i molt més. Pocs altres avions poden fer coincidir la seva versatilitat, la seva maniobrabilitat, la seva potència de foc i el seu gran nombre de producció.

F/A-18C Hornet

El F/A-18C Hornet és un caça-bombarder bimotor i supersònic, que és pilotat per un sol pilot en una "banyera de vidre". Combina maniobrabilitat extrema, un arsenal mortal d'armes i la capacitat d'operar des d'un portaavions. Operat per diverses nacions, aquest caça multi-paper ha estat fonamental en els conflictes des de 1986 fins a l'actualitat.
El Hornet està equipat amb un gran conjunt de sensors que inclou un radar, un pod d'adquisició de blancs i un casc amb visor integrat. A més del seu canó intern de 20 mm, el Hornet es pot armar amb una gran varietat de bombes i coets sense guia, bombes guiades amb làser i GPS, míssils aire-superfície de tot tipus, i míssils aeris tant per guia radar com per infraroig. Això dóna lloc a un increïble potencial de joc amb aquest avió únic.

F-14A/B Tomcat

El Grumman F-14 Tomcat és un caça de superioritat aèria marítima amb ala de geometria variable, de dos tripulants, que va servir amb l'armada nord-americana durant 32 anys i continua servint amb l'IRIAF a l'Iran. El F-14 va ser el combatent de primera línia de la Marina dels Estats Units des dels anys 1970 fins a mitjan anys 2000. Al llarg del seu llarg servei, es va convertir també en una de les principals plataformes d'atac a terra de precisió de la Marina dels Estats Units i el seu actiu de reconeixement aeri solitari.

A-10C Warthog

L'A-10C és una versió millorada del famós A-10A que va servir com a avió principal de suport aeri per a la força aèria americana, la guàrdia nacional aèria i les reserves durant gairebé 30 anys. L'A-10C s'ha actualitzat per complir els estàndards del segle XXI, utilitzant sistemes com Multi-Function Color Displays (MFCD), armes guiades per GPS i compatibilitat amb enllaços de dades. Mantenint totes les característiques de l'A-10A més antic, l'A-10C s'ha convertit en un veritable caça-bombarder de combat de precisió amb els sistemes de navegació més moderns, armes d'atac de precisió (Maverick, JDAM, WCMD i bombes guiades per làser) i un sistema de contramesures integrat.
L'A-10C ha participat en operacions sobre Iraq i Afganistan i ha demostrat ser una arma precisa i eficaç en la "Guerra contra el terrorisme". El seu avançat equipament ha reduït considerablement el nombre d'incidents de foc amic, gràcies en gran mesura al Datalink de sensibilització de situacions (SADL) i la possibilitat d'identificar millor els objectius amb l'ús de la plataforma d'orientació Litening II AT.

AV-8B Night Attack

El projecte AV-8B va néixer a principis de la dècada de 1970 com un esforç per fer front a les insuficiències operatives del Harrier de primera generació AV-8A, amb l'objectiu de millorar dràsticament les capacitats i el rendiment dels primers AV-8A's. L'AV-8B va fer el seu primer vol el novembre de 1981 i va entrar en servei amb els Estats Units Marine Corps el gener de 1985. Més tard es va convertir en AV-8B N/A (Night Attack) i AV-8B Harrier II Plus.

UH-1H Huey

L'UH-1H Huey és un dels helicòpters més emblemàtics i recognoscibles del món. Després d'haver servit extensament com un helicòpter de transport i combat a la Guerra del Vietnam, el Huey continua realitzant una àmplia varietat de missions militars i civils a tot el món actual. "DCS: UH-1H Huey" presenta un increïble nivell de profunditat de modelatge que reprodueix l'aspecte, el tacte i el so d'aquest llegendari helicòpter amb exquisit detall i precisió. Desenvolupat en estreta col.laboració amb operadors i experts reals de UH-1H, el DCS Huey proporciona l'experiència d'helicòpters més dinàmica i veritable a la vida disponible a la PC.

Mirage 2000C

El M-2000C és un caça de 4 ª generació, dissenyat per França. Va ser dissenyat en la dècada de 1970 com a caça lleuger i s'han construït més de 600 avions M-2000C. El M2000C és un caça monomotor que te una ala en delta baixa sense cua horitzontal. Compta amb una excel·lent maniobrabilitat donada la seva estabilitat relaxada i el sistema de control de vol fly-by-wire. El M2000C també inclou un radar RDI multimodal que és capaç de localitzar i segmentar objectius a més del rang visual. A més de poder atacar altres avions amb canons i míssils, el M2000C també pot destruir objectius de terra amb canons, coets i bombes.

ALLISTA'T!

El cel és el límit.