Xenonauts (Un X-Com com deu mana)

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


Doncs acabo de veure aquest joc, i te una pinta genial, inspirat totalment en X-Com. Xenonauts te la mateixa mecànica de joc que X-Com, som una agencia que es dedica a defensar el planeta del alienígenes, de combat per torns, ampliació de la base, investigació d'armament, etc...
Personalment els dibuixos dels menús em semblen molt macos, i la interfície, tot i que molt retrò, també molt polida. Aquí teniu un petit article a vidaextra.







Us deixo un vídeo.

[youtube]iOusl2XwYmM[/youtube]
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#4
Per ara tot el que he llegit es molt semblant als primers X-COM (a qui no li agrada aquesta saga çXD ). Potser el que trobo més diferent a part de gràficament es que està ambientat en els anys 70 (armament i tecnologia).

Un altre punt que no recordo dels primers X-COM es que el temps es dinàmic en les missions amb cicles nocturns diurns. El que recordo del X-COM es que tenies missions de nit i de dia però no canviava de nit a dia en mig d'una missió (precissament en funció de l'hora de missió agafava un equipament amb més bengales e incendiaries o no).

Teniu més info en la seva web oficial
 

isi

Nou usuari
20 Octubre 2010
44
0
0
Palma de Mallorca
#6
He estat jugant una mica més a aquest joc, bàsicament per anar coneixent la mecànica i les seves cosetes ja que té bastants coses. Avui he jugat una partida i he descobert diverses coses interessants, ja que com sabeu, el joc està en anglès.
Fa uns dos o tres dies es va actualitzar incorporant la banda sonora en un arxiu zip, que és boníssima i una novel · la del joc (en anglès)
Cada vegada que joc m'enganxo més, m'agrada més i em fascina. El tema retro que està super ben aconseguit. Els grafics són una passada de artístics. Hi ha missions de dia i nit pel que dèieu en un altre post anterior. Bé, he après ha crear bases noves i equipar la tropa i traslladar-los d'un lloc a un altre per suplir baixes. A més els soldats té les seves condicions físiques que expliquen o altres coses tipus habilitats.
La veritat que estic encantat. Em fa recordar altres temps i ho trobo molt artístic. Jo no conec la saga de X-COM però el Xenonauts està collonut i bastant complet.
No sé si algun dia podrà ser cooperatiu o multijugador, a més de poder estar, almenys, en castellà (personal). He donat un cop de partida i amb la tonteria s'han passat dues hores volant: així dóna gust.

Jo us ho recomano perquè m'agrada. També entenc que és una mica especial l'entorn retro d'aquells anys i la guerra freda i no tots van a sentir la màgia d'aquest joc per torns, estratègic i emocionant que necessita algunes dosis de paciència per entendre la mecànica i aprendre a jugar.

:prot:
http://www.savingcontent.com/2014/07/18/xenonauts-review/
 

isi

Nou usuari
20 Octubre 2010
44
0
0
Palma de Mallorca
#7
Ja estic de nou aqui i molt content perquè en el fòrum oficial del Xenonauts tenen diverses traduccions a diversos idiomes i hi ha el castellà. Ara m'assabento millor que abans !. Són 3 arxius XML que substitueixen pels que hi ha originalment. Si algú s'anima a traduir-lo al català, ja sabeu. He tornat a jugar i és un puto vici d'emocionant i de les coses que passen. M'han "xuclat" un soldat i han criat un alien dins d'ell. He hagut de matar ell i l'alien.
Estic al.lucinat del que dóna de si aquest joc. Super emocionant. Sense desperdici.
Salutacions.
:çcerv:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#8
Si a mi lo del alien també m'ho van fer, son molt fotuts aquests, el millor es tenir agrupats tots amb punts suficients per defensar-se.
La traducció ho vaig veure que es podia fer, però era massa feina per a mi, i requeria un compromís en el temps que no li puc donar encara que el joc estigui molt be, a veure si algú altre s'anima.