The Division (RPG, Coop, Online)

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#22
rush said:
Viper said:
rush said:
Algun tipus d'informació han de tenir els jocs... sino no t'enteres del què passa.
"Vaginas en lata" ç:D ç:D
Tens un humor tot estrany... ç?| ç?|
Deies que havies de tenir alguna informació del joc, amb lo qual estic totalment d'acord, i jo he suggerit les vagines en llauna, que millor que sentir el dolor de la guerra quan tens un aparell connectat a la cigala, així segur que la gent començarà a cobrir-se com deu mana als combats ç:D ç:D ç:D
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#23
Informació als laterals està bé però que per tot arreu hi hagi icones, fletxes, missatges estil pop up i merda variada és una porqueria, si jugueu al watch dogs entendreu de què parlo.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#30
He vist els últims vídeos on es veu el sistema de danys que es tipus Borderlands, Destiny i demes, es a dir, 1000 punts de danys i dispara i dispara fins que l'hi treguis tots els punts, i se m'han tret una mica les ganes de jugar-lo. Sabia que no seria un Arma 3, però buidar dos carregadors de M60 o mes per matar un tio normal (no en superman) em sembla una barbaritat.
 
3 Agost 2015
56
0
0
36
#33
beta provada amb exit! jeje. aixo si, no espereu per res del mon un shooter, perque no ho es pas. Joc tipus destiny molt roler del tipus amb buffs i tal pero amb esteticas de armes de diferents categories distinguides amb color i rangs de: ( basic, especial, peculiar, legendari etc...) stuneigs i demes accions tipus rol.

Saluts a tots!
 

Frodo

Ja en porto tres-cents
28 Febrer 2014
326
0
16
Sant Fruitós de Bages
#35
Viper said:
Del 19 al 21 de febrer hi ha beta oberta per tothom.
http://www.vidaextra.com/juegos-online/ ... e-division
Si podeu provar-la, val la pena, però molt. Vaig tastar la beta tancada i tot i estar molt capat, com és lògic, vaig disfrutar molt alguna partida coop en mode difícil. De moment la part oberta no tenia massa xixa, però té un estil de joc que tot i que està molt allunyat del meu estil habitual, m'enganxa força.

Salut
 

Frodo

Ja en porto tres-cents
28 Febrer 2014
326
0
16
Sant Fruitós de Bages
#37
Ja ha sortit. He jugat estones i m'agrada força, sobretot en coop. No és un simulador, però per passar l'estona tipus RPG i sense les espases de tota la vida m'agrada molt. Molt orientat a trobar els amics directament al joc, de fet els veus al mapa si estan connectats.
Podriem passarnos els usuaris de uPlay (ioplait pels amics) i trobar-nos.