[Star Citizen] Primer contacte (11/11/14 22:00h)

#1
Hey companys,
obro el fil tant per recordar que aquest dijous farem una primera trobada amb el Star Citizen com per organitzar una mica el què i el com volem fer.

1.- Portar el mínim per poder volar:
Seria bo que tots tinguéssim clar els controls que utilitzarem per controlar la nau i tinguéssim imprès (o al menys clar) el perfil (tecles assignades a cada acció). A partir d'aquí crearem una partida i a practicar!

2.- La segona qüestió és què farem?
Fem simplement una primera trobada i a partir d'aquí plantegem cap a on volem anar?
La meva proposta és fer una petita pachanga cooperativa i parlar sobre si volem quedar regularment, si volem muntar quelcom semblant a una acadèmia, etc...

Què us sembla?

P.D.: Aquí la nova Drake Herald, especialitzada en comunicacions i transport de informació... suposo que sent de Drake Coorporation també serà l'opció per als Hackers del joc... llàstima que sigui tant cara....

 
#4
Per fer una mica més de hype... una intro de com pot ser una petita missió en l'apartat FPS...

[youtube]Qpav__W2Tm4[/youtube]

Jo tan sols em pregunto si tot el que es veu com animació al vídeo serà en el joc animació o gameplay (es a dir, si veurem una intro de la freelancer aterrant o haurem de triar nosaltres el punt d'aterratge i fer les maniobres). Pot ser la bomba!
 

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,207
2
38
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#6
Nois, son les 20:00 i les parpelles s´em tanquen (masses dies llevant-me a les 5 AM) :( em sap greu però avui no podre asistir.
De totes maneres si aixó tira endevant tinc intenció d´apuntar-m´hi així que si decidiu alguna cosa compteu amb mi, la setmana que ve tinc tooooooota la setmana de vacances çXD o sigui que sigui quan sigui m´hi apuntaré. :çvic: PD: coi quans siguis :çboix:
Salut!!!!
 
#8
Finalment ahir varem fem una mica de pew-pew amb el Arena Commander.

Els servidors privats funcionen força bé, amb algun petit moment de lag, però en general l'experiència va ser bona. Vam fer tres partidetes cooperatives contra la IA amb en Magnetar.

Crec que per ser un primer contacte amb el joc en Alpha va estar genial. Vaig poder apreciar molt bé tot l'apartat gràfic, que és espectacular, però també el detallat model de danys tant en les naus dels jugadors com en la IA... de tot, morts directes per trets a la cabina, motors caiguts, armament malmés, sistema de navegació... una passada.

També vaig veure les grans diferències entre les tres naus que varem jugar: Hornet, Origin 300i i la Origin 350r. Tant en armament, interfícies, radar, capacitats, etc eren molt diferents.

Amb tot, per ser un primer contacte, m'ho vaig passar teta!!! :çruc:

Sobre si organitzar quelcom, ho varem mig deixar apartat per a poder-ho parlar amb més gent... a veure si aconseguim quedar un altre dia amb més quòrum i planifiquem quelcom. :çcerv: