[Star Citizen] Contacte i xerrada (20/11/14 22:00h)

#1
Tal com proposa en Magnetar, obrim un segon dia per fer un primer tast de Star Citizen. La idea principal és trobar-nos, veure el que ofereix el simulador a dia d'avui i parlar sobre si volem fer quedades més o menys periòdiques tant per jugar com per practicar maniobres, aprendre a fer servir les opcions avançades de vol i intercanviar experiències.

Siusplau, tots els que estigueu interessats en aquest simulador apunteu-vos per aquesta data. :çruc:

 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#3
A mi qualsevol altre dia em va bé sempre i quan sigui a partir de les 20:30 (se m'han acabat les vacances forcades per acumulació d'hores extres :çno: ). Per tant proposaria el següent:

1) Mantenir la quedada per el dijous 20 de Novembre a les 22:00.
2) Postposar la reunió a un altre dia de la setmana: Al divendres dia 21 de Novembre crec que no hi ha activitats en els grups d'Arma 3 i DCS si no recordo malament.
3) Ajornar la xerrada a la setmana següent: Dijous 27 de Novembre a les 22:00.
 
#9
Algunes captures d'avui. En Kopant amb una Aurora, en Magnetar amb la Orion 350p i un servidor amb la Hornet.

En Kopant amb la seva Aurora Legionare que em té enamorat... la nau!


Un punt que faig!


La magnífica nau d'en Magnetar.


Aquest l'engancho entre el làser i el meteorit!


Després de perseguir un "malote" fem un re-join...


Finalment abatut... però qui s'ha endut el punt?


De nou m'ho he passat pipa. Tot i que no estem fent res de tàctiques ni maniobres, aquest joc ja em demostra l'avançat model de danys que té i l'adrenalina que deixarem corre a la versió final! Quan t'adones que estas enmig del merder, rodejat i disparant a tot arreu la veritat és que entres en estat beserker i tot" :twisted:

Gràcies companys per la partida! Tot un plaer!
 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#12
Doncs si que les podriem practicar. Jo he estat buscant tàctiques però crec que ens falta més experiència ja que, per part meva, us perdo de vista i no sé si sou dalt, baix o darrere meu. Això dificulta formacions de combat però amb pràctica es poden dur a terme.

Aquesta setmana permeten provar totes les Origin: 300i, 315p (la meva), 325A, i 350R! Potser estaria bé fer una partida ç:D ç:D ç:D ç:D
 
#13
Avui he testat el power slide aquest... els trusters no son cap meravella,i son lents, i per tant no permeten una maniobra ràpida. Això si, permet girar molt més ràpid, tot seguint apuntant al objectiu, sense perdre tanta energia i aconseguint enganxar-te a les 6 de l'enemic molt més eficient-ment. Maniobra bàsica!!!

El que també he vist és que ja funciona el TrackIR!! Potser ja fa temps, però jo no ho sabia! çXD çXD