Reunió general de la comunitat Dimarts 16 de Setembre

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Reunió Dimarts 16 de Setembre a les 22h

Començarem a les 22:15, però si us plau esteu tots a les 22h perque segurament serà llarga. A la reunió pot participar qualsevol membre de la comunitat, però sou els Caps i el Personal els que fan falta sobretot, ja que vosaltres porteu els grups.

La idea es fer una valoració general de tota la comunitat i de cada grup en particular, i de posar punts e idees en comú, per ajudar-nos entre els diferents grups, es a dir, el que funciona en un grup pot funcionar en un altre.

PUNTS DEL DIA

1. Establir el període definitiu i el dia oficial per fer aquesta reunió general.
2. Evolució de la comunitat des de l'ultima reunió.
3. Estat actual de la comunitat.
4. Estat actual dels grups. Directiva, membres, activitat, previsions de futur, necessitats.
- 4a. ArmA.
- 4b. DCS.
- 4c. IL-2.
- 4d. Altres grups.
5. Necessitats generals de la comunitat. Web, fòrum, TS3, altres vies.
6. Vies de marketing i expansió.
7. Precs i preguntes.
8. Establir data de la següent reunió segons l'establert al punt 1.

Si us plau confirmeu l'assistència a la reunió, gràcies.
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#3
Jo hi participaré i a més reprendré la meva activitat a Cavallers ja que tornaré a ser a casa a partir del 16 precisament.
 
13 Juny 2014
4
0
0
49
San Fernando,Cadiz.
#8
Ya que habeis tenido la amabilidad de enviarme un correo informandome del tema, lamento comunicaros que no estare disponible en simulacion (DCS/IL2) hasta finales de diciembre o principios de enero por cuestiones laborales.
De todos modos muchas gracias y cuando pueda pasare de nuevo por aqui para informarme de los planes de futuro.

Un cordial saludo a todos.
 

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#12
En el forum posa que es a les 22:00 (22:15 hora de començament) però al calendari diu a les 20:00. Suposo que es un error del calendari i que efectivament la reunió es farà a les 22:15
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#15
Acta de reunió

- Es decideix que el període de reunions generals de la comunitat serà estacional, per aprofitar les tornades de vacances. Es farà un calendari flexible que es presentarà al fòrum per ser aprovat.

- Es parla sobre els usuaris d'altres llengües que puguin tenir interes en participar d'alguna manera a la comunitat o les seves activitats. Tothom coincideix que s'ha de tenir una especial sensibilitat cap aquesta situació sense deixar de banda el funcionament principal de la nostre comunitat. Es a dir, que les llengües no siguin una barrera, si no un instrument de comunicació.

- Grups

ArmA
Gràcies al canvi de metodologia que es va proposar al grup, el qual s'ha basat en SCRUM, s'ha potenciat la participació i organització del grup.
A l'hora s'han implantant eines com el Trello i un grup de Whatsapp per facilitar l'organització i comunicació interna del grup, que estan donant bons resultats.

DCS
La pròpia naturalesa del simulador dificultat l'activitat de grup, a diferencia de l'IL2 o l'ArmA, on tot es un paquet i cada aparell es relativament fàcil d'entendre, el DCS es compost per diferents mòduls, amb aparells molt complexos, que dispersa molt l'opció de vol.
Per tal d'intentar millorar el grup, es proposa de manera oficial centrar-se en nomes dos aparells, un helicòpter i un avió, cosa que ja es va plantejar fa un temps, i en millorar l'organització encara que actualment no tingui personal de grup (staff).

IL2
La situació del grup no es gaire bona. Falta de personal i d'activitat en comparació amb d'altres èpoques. Per pal·liar aquesta situació, es proposa centrar-se en el nou IL2 i la seva sortida, per aprofitar l'impuls d'un nou producte en favor del grup. Per experiència amb d'altres grups, un nou producte impulsa molt l'alta de nous membres.

Star Citizen - Elite Dangerous
En previsió de la sortida d'aquests dos simuladores, es proposa crear un grup de simulació espacial si hi ha interes. S'està d'acord que ara es el moment de recaptar membres al grup, abans que tothom es reparteixi a d'altres grups d'internet, ja que un cop al mercat, es difícil que un membre canvii de grup. Es publicarà un post per consultar l'interes de la comunitat en participar en un grup sobre aquests simuladors.

- Torna a sortir el tema del servidor dedicat. Malgrat les moltes ganes que tindríem de tenir un, econòmicament no es viable, fa poc es va tornar a consultar preus i opcions, i la cosa no ha canviat, pel volum de gent que som, hauríem de pagar lloguer massa alt.

- Es proposa fer enganxines i flyers per promocionar els grups i la comunitat. Si algú vol enganxines que parli amb en ZeroQ.
Es proposa crear la figura del Community Manager, per portar les xarxes socials de la comunitat (Facebook, Twitter...), que fins ara existien però no es feien servir massa. En Diplock i Buran s'ofereixen, si voleu saber mes parleu amb ells, ja que volen un CM per grup.