Re: Allistament RAIVER

27 Desembre 2016
5
0
0
#1
Hola bones, soc nou en el tema de simuladors online, però m'agradaria formar part del grup i poder aprendre en la simulació DCS (avions). És un tema que m'agrada. A més tinc una consulta, hem vull comprar un joyistick amb pedals i demes, a veure si hem podeu aconsellar: hotas cougar o hotas warthog. Gràcies, espero la vostra resposta.


Fins aviat!


RAIVER
 

RAIVER

Nou usuari
27 Desembre 2016
5
0
0
#3
Hola bones, sóc nou en la simulació, encara que fa ja un temps havia jugat a simuladors de vol, però ara només tinc el DCS world 1.5 i encara no m´he comprat cap mòdul. A mi m'agraden els avions a reacció MIG-27, F-15, Mirage,... ara si hem recomanes algun mòdul per poder fer vols cap problema.
Ja hem diràs.

Fins aviat Buran
 

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#4
Perfecte Raiver, el DCS és la millor plataforma de simulació de vol avui en dia i està en expansió, si et passes per la web de DCS veuràs que hi ha molts mòdul per elegir i volar, el problema és elegir, sobretot al principi, però mica en mica veuràs com et vas comprant gairebé tots el mòduls, com la majoria dels que estem dins la comunitat. ç;)

Anem a pams, primer t'explico que volem "normalment" a la comunitat, i dic normalment entre cometes per que ho valem gairebé tot :çrubl: però no sempre de forma regular, per tant et comento.

Els dimecres vespre ara començarem a agafar l'A10C Warthog, https://www.digitalcombatsimulator.com/ ... s/warthog/ , no confondre amb l'A10A, aquesta bèstia parda és un avió d'atac a terra, encara no li hem tret tot el suc que se li pot treure i realment val molt la pena tenir-lo, també és l'avió que dona el nom de Senglars als component del grup DCS que el tenim i el volem, és l'avió que ens identifica :çsi:

Els divendres volem una mica el que ens sembla aquell dia, o l'últim mòdul que hem comprat, últimament el que li estem donant bastant és al Mirage2000C https://www.digitalcombatsimulator.com/ ... es/m2000c/ , no està malament, tot i que jo no sóc gens "objectiu" amb aquest avió, però la resta de companys els hi agrada força i el volem assíduament.

També volem helicòpters, sobretot el HUEY https://www.digitalcombatsimulator.com/ ... ters/huey/ i el Gazelle https://www.digitalcombatsimulator.com/ ... s/gazelle/

Això és el que "normalment" volem.

Ara bé, si la butxaca t'ho permet, no ho dubtis i compra-ho tot ç;) , tots el mòduls valen la pena tenir-los, però com suposo que això no podrà ser o no voldràs, això ja és cosa teva ç:D ç:D , ara, que és el que em compraria jo ? ....

Primer de tot van els teus gustos personals, com t'he comentat tenim la majoria de mòduls ....

Segon, depèn dels dia en que entris a volar amb nosaltres, dimecres i/o divendres, ja saps que dimecres volem A10C i els divendres normalment Mirage 2000C, que serien els dos mòduls que jo compraria a priori.

... i per resumir :çrubl: ç:D

Jo començaria per l'A10C, tot i ser d'atac a terra és una "passada" volar-lo, i que sigui jo qui digui això d'un avió ianqui ... si alguns em sentissin :encul: , després tindria el Mirage2000C, és l'únic caça amb cabina simulada a DCS, la resta no la tenen (F15C, Su27, MiG29 ni Su33) i per acabar el Huey.

A10C
Mirage2000C
Huey

Tindries les tres plataformes de vol per a poder estar en totes les missions de la comunitat.

Se que és molta informació, i si abans de comprar res vols parlar-ne amb tranquil·litat, entra un dia al TS, els dimecres a partir de les 22:00 hores i els divendres a partir de les 22:30 hores i en parlem.

Espero haver-te servir d'ajuda company, qualsevol cosa no ho dubtis i pregunta, de gust t'ajudarem en el que puguem.

Fins aviat Raiver :çseny: