Problemes Gazelle

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
588
51
28
Catalunya
#1
Bones,

doncs ara que gràcies als Cavallers del Cel ja puc gaudir del Gazelle, resulta que en els últims vols de proba, de forma sobtada, perdo potència i capa terra.
Això passa sense fer girs forts, ni amb el col.lectiu a tope.. no sé si faig alguna cosa malament (encara estic intentant controlar aquest animaló).

He fet un vídeo del moment que això passa. Sobre el segon 30 es sent un "crunch" i la turbina perd potència i a terra.

A veure si algú amb més experiència en el tema dona una mica de llum...

https://youtu.be/72p3tyqc4m8?list=PLR6zHCTzl0zk7G52BTHnSSN2iecj1zwWX

Moltes gràcies
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#2
Te tota la pinta de bug. No vas ràpid, però tampoc estàs quiet, el gir es suau, i no es veu cap impacte d'arma enemiga (que seria la explicació mes plausible). A mes del crack l'helo te una recargolada petita, cosa molt estranya. Jo crec que o es un arma que no es veu, o es un bug.
 

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#3
No se si serà un tema de l'edició del vídeo, però just abans de sentir-se en "crunch" entre el segon 29 i 30 es nota una espècie de lag, com si hi hagués un cop de timó i just després el "crunch" i la pèrdua de potència, no sigui que aquesta maniobra brusca sigui la que origina el problema, com si fos una mena de calat del motor, com els A10 quant voles en invertit, que en aquests cas, una maniobra brusca fes que no entres bé la mescla al motor o un bug al fer aquest tipus de maniobra, ves a saber, potser és un error del model i encara han de polir coses.
 
28 Juny 2013
191
8
18
#5
Quan fas el picat abans de disparar poses el gazelle a 250km/h i per no impactar el terra has tirat de cop la palanca cap amunt, has estressat massa les pales i em sembla que bé d'aqui