Presentació Tandrow

TANDROW

Nou usuari
10 Abril 2018
14
2
3
45
Vilafranca Del Penedès
#1
Hola sóc el Jordi i el meu nick es (Tandrow) m'he aficionat de no fa molt al Arma3 i buscant i remenant he anat a parar a vosaltres.
M'estic adaptant al món del arma i tot el que comporta, instalant, programes, addons etc etc etc.
S'en fa una muntanya, però mica en mica ens adaptarem, intentaré està per aquí . A veure si m'adapto a la gent i als horaris meus i de tots, i si m'en surto de poder jugar partides amb el plus de simulador real.
Salutacions. :çsi:
 

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#2
Benvingut siguis !!!

De seguida algun company de l'Arma t'indicarà es passos a seguir, de moment ves mirant els fòrums que de segur hi ha informació interessant i que et pot servir d'ajuda.

Si tens interès en els verdaders simuladors ç;) de combat aeri moderns, passat pel grup del DCS on tens un simulador gratuït per iniciar-te, i té molts mòduls a molt bons preus

viewtopic.php?f=16&t=5252

viewtopic.php?f=16&t=1741

Fins aviat :çsi:
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
997
91
28
#3
Benvingut al grup de l'ArmA, aquest es dedica principalment a partides cooperatives i de tant en tant fem partides amb d'altres grups d'internet, regularment també fem instruccions de combat. El simulador que fem servir es ArmA 3. En aquest enllaç tens informació de com funciona i els principals enllaços que necessites, com quins addons fem servir al grup.
En aquest PDF que també pots baixar tens uns resum de tot el necessari per començar.

Recorda que tenim un canal de Discord molt actiu que fem servir per organitzar les partides i avisar-nos de novetats del grup. Pots accedir des d'aquest enllaç.

Si tens qualsevol dubte, ens pots preguntar al fòrum o al TS3, la informació del TS3 de la comunitat la pots trobar en aquest enllaç.

Esperem veure't aviat a les partides! :çsalut:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#5
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

Tenim un grup del Discord on fem vida, anuncis i organitzem partides, si vols entrar en aquest fil tens tota la informació.
I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.