Informació Presentació i introducció del grup de DCS de Cavallers del Cel

Status
No està obert per a més respostes.

Gato

Nou usuari
Personal DCS
20 Febrer 2020
49
37
18
Barcelona
#1


ALA20SEGADORS.png
Hola ! Benvingut a l'Ala 20 "Segadors" de Combat Aeri del grup de DCS de Cavallers del Cel. Aquí trobaràs la informació necessària per unir-te i poder volar amb nosaltres a DCS.

STAFF
Per començar, el grup d'administració de DCS està format per quatre membres, a qui et pots dirigir sempre que tinguis cap dubte o consulta:
INTRODUCCIÓ
Si t'estàs preguntant que necessites per volar amb nosaltres, aquí tens una guia per descarregar el joc i instal·lar els addons que utilitzem a les nostres missions (principalment l'SRS o Simple Radio Standalone).

PRESENTACIÓ
Si et vols unir al grup de DCS, en primer lloc, i com diu la guia, t'hauràs de presentar al subfòrum d'allistament de DCS indicant la informació que diu aquest post. El grup compta en aquests moments amb 5 grups.

  • F-18C Vespes
  • F-16C
  • AH-64D
  • A-10C
  • F-14A/B

JOYSTICK I PALANCA DE GASOS
Respecte el hardware necessari, et recomanem que utilitzis un joystick i palanca de gasos, a poder ser amb pedals inclosos al joystick o de forma separada. Un exemple de joystick amb tres eixos i palanca de gasos podria ser el Thrustmaster T. Flight Hotas X (que es troba a un preu assequible), a un preu mitjà el Thrustmaster T.16000M FCS HOTAS i per últim, si tens diners o ja tens experiència de vol, el HOTAS Warthog. Tots tres compten amb palanca de gasos i joystick de tres eixos.

MÒDULS
Per si no ho saps, DCS utilitza un sistema de mòduls. Què vol dir això ? que el joc base es gratis, però que si vols volar un altre avió hauràs d'adquirir el seu mòdul. Això no vol dir que tu no puguis comprar altres mòduls i que nosaltres puguem volar puntualment altres avions, però son els que fem servir més habitualment i pels que (normalment) pensem les missions que volem. També et demanem que tinguis el mapa del Golf Pèrsic, on volem amb molta freqüència. L'adequat es que tots els mòduls que tinguis siguin des de la pàgina web oficial de DCS, tot i que si els havies adquirit amb anterioritat a Steam no hi hauria d'haver cap problema.

SKINS
El nostre grup utilitza diversos packs d'skins fets per nosaltres mateixos i que son d'ús obligatori a les missions i/o campanyes oficials. Pots trobar aquí les skins oficials de l'F/A-18C. Navegant pel fòrum trobaràs skins per altres mòduls, que pots descarregar i utilitzar quan vulguis.

DOCUMENTACIÓ
Si vols aprendre més sobre els dos mòduls oficials que fem servir, aquí trobaràs més informació i manuals sobre l'F/A-18C. A més, tens a la teva disposició el subfòrum de l'Hangar i el subfòrum dels Mòduls DCS on trobaràs informació, manuals i mods sobre la resta d'avions disponibles a DCS.

HORARIS
Els nostres horaris de vol solen ser divendres a partir de les 22:30h i els diumenges a partir de les 19:00h, però això no implica que no volem missions extraoficials en altres dies o horaris.

MISSIONS
Les nostres missions tenen lloc durant l'horari oficial. Normalment s'anunciaran amb una setmana d'antelació al subfòrum de missions. Et pots apuntar a cada missió al seu post i reservar un lloc específic, si vols. Et recomanem que llegeixis els briefings amb anterioritat al dia oficial de la missió per saber que cal fer i com es farà.


Si tens cap dubte recorda que sempre pots consultar als administradors del grup o a qualsevol membre del grup de DCS de Cavallers del Cel. Benvingut !

Última actualització: 06/04/2022
 
Last edited by a moderator:
Status
No està obert per a més respostes.