Mod Skins dels Cavallers del Cel per l'F/A-18C

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Bé, ja he acabat, en principi, l'skin que estava fent per l'F/A-18C. He fet dos, el CAG d'alta visibilitat, i el Line Alternate per combat.

L'Skin està pensat òbviament perquè posem el nick i l'escut de cadascun. Per tant els que vulgueu el vostre skin, si us plau passeu-me el vostre escut personal (a una mida decent, res de 80x80) i el vostre nom/nick (Exemple; Ivan "Viper" Navarro).

Conforme els tingui els aniré posant en aquest primer post del fil. Tots els skins estan al mateix ZIP, recordeu que us heu d'instal·lat tots els skins, no només el vostre, així podreu veure els skins dels demés també.

Podeu baixar el ZIP aquí.
http://www.cavallersdelcel.cat/magatzem ... FA_714.zip

Per instal·lar els skins heu d'anar a C:\Users\el_vostre_usuari\Saved Games\DCS\ i crear la carpeta Liveries i dintre d'aquesta la carpeta FA-18C_hornet. Dintre d'aquesta enganxeu les carpetes dels skins del ZIP.
Quedaria una cosa així C:\Users\el_vostre_usuari\Saved Games\DCS\Liveries\FA-18C_hornet\CC_VMFA_714_CAG_Generic per cada skin.
CAG


Line Alternate


Pilot
 
Last edited:

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#4
He tornat a pujar el ZIP amb un skin genèric (sense escut personal i nick de ningú) perquè el pugui fer servir algun company que encara no tingui el personal.
Recordeu que si voleu el vostre només m'ho heu de demanar donant-me el vostre escut personal i el vostre Nom "Nick" Cognom.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#11
Versió 1.0

He tornat a pujar el zips amb correccions importants. Us heu d'instal·lar tots el nou zip sencer, gràcies.

- Ara ja només surten els numerals estil USN (americà). Abans sortien tots, lo qual repetia molt el numeral.
- Corregit un error amb la textura de l'Uron.
- Petites correccions del fitxer description.