Per als amants de l'estratègia: Warlight

3 Juny 2011
783
0
0
#1
El vaig trobar per casualitat, mentre parlava en hangout amb uns amics per Google+

Es tracta d'un joc d'estratègia per torns, de navegador. Cada jugador comença amb quatre territoris i 5 tropes, exèrcits o com li volgueu dir, per repartir entre els seus territoris. A partir d'aqui has d'anar conquerint i atacant altres territoris, enemics o neutrals. Com més territoris tenguis, més tropes tendràs per repartir. Guanya el jugador o equip que elimina a l'altre.

El que més crida l'atenció són els mapes, n'hi ha centenars! Desde el mapamundi, a casi qualsevol país, (ahir vaig provar espanya, i està dividida entre totes les províncies, amb el seu nom corresponent), inclús mapes inventats. La gràcia està en que no saps que farà l'altre fins que s'executi el torn, i per tant ho has d'intentar deduïr.
Ahir mateix, jo tenia casi tot àsia, el problema és que es un territori molt extens i amb moltes fronteres, i sense lloc per expandir-me, no podia guanyar tropes i em van fer un sanwdich ç:D



Com podeu veure, només podeu saber el que hi ha a les fronteres ç;)

Animeu-vos, ja veureu com us agradarà. Es pot jugar desde la pàgina web, on ens podem unir a una ja creada, fer-ne una nosaltres, o jugar contra la màquina.
http://warlight.net/
 
3 Juny 2011
783
0
0
#6
El risk ja el tinc ç:D ç:D

Hi ha dos modes online: en temps real (on tens un limit de temps per preparar la jugada) i l'altre mode, on la partida pot durar dies, al ser el limit de temps 24 hores (encara que tanquis el navegador, la partida segueix allà).

Petrus, cerca'm com a jaumem :çsi: