AV-8B N/A Op. JUMPING THE GUN 23.1.19 22:00h

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
588
51
28
Catalunya
#1


Adaptació a MP de la campanya VULCAN FORGE: Autor - SEDLO

Aquí

Nord d'Iraq 2017

L'operació VULCAN FORGE va començar ahir quan la Unitat Expedicionaria dels Marines va aterrar a Creech. El pla és empènyer al nord durant les properes setmanes i impulsar l'ISIS del nord de l'Iraq i el Kurdistan. Els marines treballaran amb l'exèrcit iraquià, la força aèria i la policia nacional per reprendre el territori. Les unitats de la CIA / JSOC enllaçaran amb les forces de Pesh Merga al nord amb les guerrilles per a degradar les capacitats d'ISIS. La missió del component aèri és donar suport a les forces terrestres en aquesta empresa.

Ajudar-nos en aquest esforç serà un component petit però eficaç de la JTF2 de Canadà, que patrullarà l'AOR, establir emboscades i connectar-se amb milícies amigues. Esperem treballar amb aquest grup d'especialitats d'elit i esperem ansiosament l'arribada de 6 F / A-18 per complementar el nostre atac terrestre i l'avió CAS.

Les consideracions polítiques han impedit que la força aèria dels EUA es basi en la zona d'avanç en la que estarem treballant. La Casa Blanca no vol inflamar les relacions amb els russos i ha acordat no enviar caces o bombarders a la part nord del país.

L'escuadrò encara està en procés d'instal·lar-se a l'AOR, i la nostra situació de subministrament i seguretat encara està en ruïnes. Tenim una àmplia varietat de bombes i coets, però les municions més divertides segueixen en camí de Kuwait i els Emirats Àrabs Units. Les nostres primeres missions seran mancades de PGM i Mavericks, però som Marines: ho farem!

L'àrea controlada per ISIS a Síria és R4808A i àrees al nord i l'est. Ens quedarem fora de l'espai aeri sirià, tret que sigui dirigit per l'ordre de creuar. Tingueu en compte el vostre entorn i no voleu a l'espai aeri sirià. Els russos i els sirians segueixen reclamant l'espai aeri sirià i poden comprometre's si ho violen.

MISSIÓ 1 - JUMPING THE GUN

Ahir a la nit, sense consultar, els equips de la CIA / JSOC es van desplaçar i van prendre la pista d'aterratge de Yucca. El problema és que no tenen subministraments i estan sols. El convoy de l'exèrcit iraquià i Marines s'ha enviat per proveir la pista d'aterratge.

Un comboi de marines / iraquià s'ha detingut a pocs quilòmetres al sud de la de ruta d'ISIS format per un BTR . Els Cavallers tenen la tasca de destruir els enemics , i després escortar el comboi a la pista de Yucca. Anem a proporcionar cobertura aquest comboi, de nom TRUCKER6, quan sigui necessari. Les forces d'ISIS es troben al Waypoint 2. Sortirem a primera horai es posarà en contacte amb el control de la zona, anomenat ARCHIBALD que us dirigirà des d'allà.

No entreu cap a l'espai aeri sirià i mantingueu l'escolta de la freqüència de GUARD. Encara estem tractant de coordinar les nostres operacions amb els sirians i russos, però, com tots sabem, es poden cometre errors en un entorn tan complex. No enganxeu cap actiu rus o sirià a menys que cometin un acte hostil contra vosaltres o els nostres aliats.

WAYPOINTS

1. WEST1
2. ISIS ROAD OUTPOST
3. YUCCA AIRSTRIP
4. NORTH1
5. CREECH AFB

AMENACES

Tingueu en compte que ISIS ha obtingut un ampli assortiment d'armes iraquians i sirians capturats. Aquests inclouen dipòsits, APC, AA, MANPADS i una àmplia varietat de sistemes de radar i IR guiats per SAM. Hem rebut informació d'intel ligència que indica que també poden ser avions iraquians i helicòpters, inclosos SU-25, MiG-21 i helicòpters d'atac Hind.



2x AV-8B

:çsi: