AV-8B N/A Missió: SEARCH AND DESTROY 6.2.19 22:00h.

Wotan

Miquelet
Personal DCS
25 Octubre 2010
514
41
28
56
Catalunya
#1
SEARCH AND DESTROY
MISSIÓ 1 DEBRIEF

Gràcies als vostres esforços, el comboi de la Marina va aconseguir arribar a l'equip JSOC / CIA a la pista d'aterratge de Yucca amb els subministraments necessaris. La zona es reforça i els SEABEES començaran la construcció d'una FARP operatiu.

SITUACIÓ 1400 HRS

A mesura que més equipament va arribant, la nostra capacitat va creixent. Encara falten la majoria de la majoria dels nostres PGM, però disposem de subministraments abundants de bombes de ferro i coets.

Malgrat algunes petites emboscades i petits contactes al nord de Creech, ISIS encara no s'ha mostrat amb força. Alguns informes informen que les unitats ISIS es dissolen en massa i abandonen els seus equips per tornar a les seves famílies. Això enfronta amb altres informes que indiquen que els restants membres de l'ISIS en aquesta part del teatre estan compromesos amb la mort. La població local sap què feia Daesh a l'exèrcit iraquià i als policies que van capturar al principi, i probablement no mostraran cap tipus de misericòrdia a cap ex-ISIS.

La missió d'avui és proporcionar CAS a una unitat JTF2 (Callsign SNAKE22) encarregada de localitzar i destruir equips ISIS.

Sortiu de la pista 26 i aneu directament cap al nord 1. Archibald us donarà instruccions addicionals.AMENACES

ISIS AAA i MANPADS estan dispersos per tota la zona. Tingueu en compte que l'amenaça IR SAM continua sent extrema, així que utilitzeu els vostres bengales cada cop que hi ha un objectiu.

ISIS té helicòpters i fins i tot possibles avions de combat MiG-21, però no s'han mostrat fins ara.

Tingueu en compte que els avions de combat sirians i russos estan patrullant a Síria controlada per ISIS (R4808 i Orient). No entreu l'espai aeri sirià.


WAYPOINTS

1. NORTH 1
2. ÀREA D'OPERACIONS
3. SNAKE 22
4. NORTH 1
5. CREECH AFB

NOTES

El combustible de BINGO és de 2100 lliures.
DIVERT/ALTERNATE Pista d'aterratge North Las Vegas
La posició de SNAKE 22 és només 3,5 milles nàutiques al sud de l'espai aeri sirià. No creueu cap a l'espai aeri sirià.


2x AV-8B N/A

:çsi: