Màquina ENIGMA

21 Febrer 2011
153
0
0
#1
Hola companys,
Soc en WOODY, antic membre. Fa anys i panys que no em puc dedicar a la simulació, fora d'algunes exploracions amb ELITE DANGEROUS, enfonsar algún mercant a SH5 i para de comptar.
Bé, us escric perquè ja fa uns anys que em dedico a la criptografia de forma professional, tot fent-ne pedagogia i divulgació a centres de secundària. El més interessant de l'assumpte és que com a cloenda de les meves xerrades i tallers, faig una demostració del funcionament de la màquina ENIGMA amb un exemplar original. De fet es tracta d'una reconstrucció però molt ben acabada.
Us escric per tal d'oferir-vos la oportunitat de veure l'ENIGMA de prop i fer-vos, si voleu, una de les meves xerrades. Penso que la que més us podria interessar és ALAN TURING I LA MÀQUINA ENIGMA. Evidentment de franc.

Res, una abraçada i fins aviat!
WOODY

Us deixo el link amb la meva web: http://escolaicriptografia.weebly.com
 
21 Febrer 2011
153
0
0
#8
Hola companys,
Ok quedar per fer-vos la xerrada ALAN TURING I LA MÀQUINA ENIGMA. Cal trobar lloc i dia. Imagino que cadascú te la seva feina, familia i embolics diversos, així que seria interessant saber amb molt temps la data per tal de poder reserver-la. Mirem doncs un dissabte tarda-vespre d'abril o maig o fins i tot juny?
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#9
Em sembla molt bé, gràcies. Potser estaria bé que proposis un parell de dates que et vagin be i llavors fem una enquesta de google. :çsi:
 
21 Febrer 2011
153
0
0
#10
Què tal us semblaria quedar el DIUMENGE 15 o 22 de MAIG pel matí? Podríem fer la xerrada i explicació de la ENIGMA i en acabat fer un dinar. No se, és una idea....
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#12
HOla, aquest diumenge no crec que quedem no? :çsalut:

Avui a la vanguardia hi ha un article sobre la màquina enigma