Campanya Hub Campanya: Operation Halmazag

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
367
50
28
#1
0. REQUISITS

ArmA3 + APEX + GM
Pre-set: Moderna (Bàsic + Terrenys + Moderna)

Normativa de convivència a les missions: http://www.cavallersdelcel.cat/forums/threads/normes-de-convivència-bàsica-de-les-missions-internes.5086/

1.1 CONTEXT A AFGHANISTAN

L'operació Halmazag va ser creada seguint els 4 pasos de la doctrina contrainsurgent "Shape - Clear - Hold - Build" (donar forma - netejar - aguantar i construïr), estratègia descrita al Army Field Manual 3-24 d'USA. La seqüència consisteix amb el previ contacte amb figures locals amistoses per convèncer a la població sobre els avantatges de millorar l'ambient de seguretat (Shape - Donar forma), eliminant les activitats insurgents (Clear - Netejar), prenent masures per fer impossible el retorn de la presència insurgent (Hold - Aguantar) i asegurant l'efectivitat del govern local per prevenir futures accions insurgents (Build - Construïr).

Halmazag va ser la primera operació (a Afghanistan) preparada i executada per la Bundeswerh. També va ser clau en el que seria la construcció d'una carretera de "formigó" enllaçant Char Dara, Quatliam i Isa Khel, sota el nom en clau: Little Pluto. Com a data curiosa, aquesta operació va ser la primera operació ofensiva efectuada per l'exèrcit alemany desde la segona guerra mundial.

2.QUI SEREM?

Panzeraufklärungstruppe:

La tropa de reconeixement blindada era una branca de servei en l'exèrcit de la Bundeswehr. La principal tasca dels exploradors de tancs era el reconeixement i l'exploració de terrenys desconeguts. Per a això, les tropes de reconeixement de tancs disposaven de tancs de reconeixement i combat. Les tropes de reconeixement de tancs eren part de les tropes de tancs i, per tant, eren part de les tropes de combat.

Amb els seus vehicles blindats, especialment els tancs de batalla, aquestes forces de reconeixement podien realitzar les seves tasques a través del combat: El "Reconnaissance by fire" és una tècnica militar on es simula iniciar un atac per veure la reacció de l'enemic, i poder medirne la seva força.

Les seves tasques també es poden ampliar a defensa de combois, patrulles en territoris estrangers, establir i mantenir comunicacions a llarga distància...

Tres possibles escenaris: 1.(Extrany) la tropa no baixa mai del vehicle. 2 (Més normal) Una barreja entra 1 i 3. 3.(Extrany) La tropa actua desmontada.

2.1. Rols, armament i equipament

Goodrich (One - Four)
1. Pointman
2. Squad/team leader
3. JTAC
4. RTO
5. Corpsman
6. Marskman

2.2. Suports i vehicles

Suports:
Artilleria, helicopters Tiger d'atac, transport/medevac i Panzerhaubitze 2000

Vehicles:
SpPz 2 Luchs A2 i 1A2 Marders

2.3. "Jugadors"

Blueforce: Tropa de reconeixement blindada alemana (com a part de l'ISAF juntament amb USMC i l'exèrcit nacional d'Afghanistan)
Redforce: Insurgents talibans..

3. OPERACIONS PROGRAMADES

Build: Approaching phase

4. NOTA DE L'EDITOR
-Res de moment
 
Last edited: