Important Normes de convivència bàsica de les missions internes

Status
No està obert per a més respostes.

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,891
95
48
#1
Recomanacions prèvies

- Apuntar-se a les missions a través del canal de Discord #arma-assistència abans de la missió. Qui no ho faci, no serà comptat per el còmput de missions de rangs.

- Cal ser al Teamspeak aproximadament 10 minuts abans de l'hora de la missió. Les missions s'iniciaran com a màxim 10 min després de l'hora anunciada. Excepte en casos de problemes tècnics generalitzats (error del servidor, problemes amb el TeamSpeak, etc.).

- Cal llegir el post inicial de la partida abans d'entrar al servidor (a ser possible amb dies d'antelació). Allà s'indiquen detalls imprescindibles per la correcta realització de la partida (addons requerits, protocols, orbat, etc.).

- Per una millor simulació grupal, cal procurar interpretar el rol del personatge a simular. En especial, tenint en compte el transfons de la missió (no es pot parlar de GPS a la Segona Guerra Mundial, no existia).

Normes de comportament en missions internes

Preparació

1. Cal tenir actualitzats i configurats tant els repositoris i mod-sets, com el Teamspeak i ACRE 2 abans de la missió. El Teamspeak haurà d'estar en mode "Push-to-talk". A més, és obligatori estar ben identificat amb l'ID i tags del grup tant al simulador com al TS.

2. No es permès emprar addons / mods externs a la missió, doncs podrien causar problemes tècnics.

Selecció de Rols

3. El comandant de la missió serà qui decidirà el rols de cada participant tenint molt en compte el rang (els rangs més alts ocuparan els llocs de comandament), experiència i cursos de cada membre (p.e. cal EBC per rols de comandament). L'única excepció serà l'editor, que pot tenir un rol personalitzat per tasques de manteniment.

4. Es respectaran els procediments, l'equipament i formacions de cada missió tal com estan definides per l'editor de la mateixa.

Briefing

5. Durant el "briefing" només l'editor i el comandant tindran el torn de veu. Aquests poden demanar consell / opinió a líders d'equips o altres.

6. Al mapa només es dibuixarà/escriurà informació que tingui relació directa amb la missió.

Transcurs de la missió

7. Es seguiran els protocols i procediments habituals del grup tal com s'expliquen al manual CRB.

8. No està permès ferir o matar companys a consciència en cap instància (Exceptuant pràctiques mèdiques).

9. Un cop la missió ha començat s'haurà de demanar permís per entrar-hi en curs. Es demanarà de forma no intrusiva al comandant (p.e. missatge privat). Només està permès quan l'editor hagi configurat l'opció de "Join-in-Progress".

10. En cas d'haver-hi respawn habilitat, s'ha de tenir el permís explícit del comandant per tornar a l'Àrea d'operacions. Es demanarà de forma no intrusiva (p.e. missatge privat).

11. No està permès prendre un vehicle, arma o equipament no relacionat amb el rol seleccionat sense permís del comandant de la missió.

12. No està permès desfer-se d'equipament relacionat amb el rol, ni abandonar cap vehicle sense el permís del comandant de la missió.

13. No està permès en cap cas emetre cap queixa o suggeriment en referencia a l'edició de missions durant la partida. Aquestes es faran sempre de forma respectuosa fora de la partida a través del formulari: enllaç.

14. No es pot emprar el xat de text. L'única excepció és per informar excepcionalment d'un error (p.e. caiguda del TS d'un membre).

15. Les malles de ràdio es faran servir principalment per comunicacions tàctiques de la partida, MOLT especialment la de comandament.

16. Si es detecta que una persona està intoxicada (alcohol o drogues), i per tant, incapacitada per seguir amb la missió serà expulsada immediatament de la missió, amb la previsió de ser exclós en un nombre determinat de missions tenint en compte la reiteració. A més, rebrà la cinta de la vergonya: el limoncello mata.

Report Posterior a la Missió

17. Al tema del fòrum de cada missió tot aquell membre que tingui EBC podrà fer un breu Reports Després d'Acció (RDA). Es comentarà de forma educada i respectuosa amb els companys com ha anat l'apartat tàctic de la missió . L'ànim serà avaluar en fred les accions de la unitat com a tot o equips / rols militars genèrics, evitant personalitzar específicament cap membre. Els comentaris/critiques a persones especifiques es faran en privat a la persona concreta. Tots aquells RDA que no segueixin les normes seran borrats.

Exemple de RDA no permès:
"En Joanet no se sap cobrir i s'exposa innecessàriament" :çno:


Exemple de RDA correcte:
"Els metges han d'evitar exposar-se a foc enemic" :çsi:Penalitzacions

L'incompliment d'aquestes normes pot suposar (de més lleu a més greu):

1. En casos molt lleus l'assignació d'una cinta de la vergonya.
2. En casos lleus l'expulsió temporal de la missió ("kick"), com a avís.
3. En casos greus l'expulsió indefinida de la partida i no comptabilització pel recompte del grup.
4. En casos molt greus, exclusió de participar en un nombre de missions.
5. En casos exepcionalment greus l'expulsió del grup.

-Staff de l'Arma 3, Cavallers del Cel
 
M'agrades: Corsair1984

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,891
95
48
#2
Actualització 25/05/2017:

S’afegeix aquesta norma:

Qui vulgui participar a les missions s’ha d’apuntar al fil del fòrum com a mínim 24 h abans de l’hora d’inici de la missió. Qui no ho faci, no serà comptat al còmput de missions per rangs i en casos reiterats podria ser-li negada la participació.
 

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,891
95
48
#3
Actualització 03/05/2018:

Es modifica la norma 14:

ABANS

"14. No està permès en cap cas emetre cap queixa o suggeriment en referencia a l'edició de missions durant la partida. Aquestes es faran sempre de forma respectuosa fora de la partida. Es recomana fer-ho per missatge privat a l'editor, o al fòrum d'edició. "

DESPRÉS

"14. No està permès en cap cas emetre cap queixa o suggeriment en referencia a l'edició de missions durant la partida. Aquestes es faran sempre de forma respectuosa fora de la partida a través del formulari: enllaç."*

* El contingut del formulari es enviat directament al canal de Discord dels editors.
 

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,891
95
48
#5
Actualització 22/09/2019

Canvis en el punt 15. Ja no es faran els AAR orals de forma obligatoria després de cada missió. Però es permetra fer-los per escrit al forum a tots aquells membres que tinguin EBC.
 

SilverArrow

Administrador
Membre del personal
Administració
Community Manager
6 Novembre 2014
1,891
95
48
#6
Actualtizació 03/05/2020

Inclusió d'una nova norma: Si es detecta que una persona està intoxicada (alcohol o drogues), i per tant, incapacitada per seguir amb la missió serà expulsada immediatament de la missió, amb la previsió de ser exclós en un nombre determinat de missions tenint en compte la reiteració.
 
Status
No està obert per a més respostes.