Important Normes de convivència bàsica de les missions internes

Status
No està obert per a més respostes.

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,482
19
38
#1
Normes de convivència bàsica

Pre-missió

1. Qui vulgui participar a les missions s’ha d’apuntar al fil del fòrum o canal #arma-assistència del Discord com a mínim 24 h abans de l’hora d’inici de la missió. Qui no ho faci, pot no ser comptat al còmput de missions per rangs i en casos reiterats podria ser-li negada la participació.

2. Com a norma general, les missions s'iniciaran com a màxim 15 min després de l'hora anunciada. Sempre hi quan no hi hagi cap problema tècnic rellevant (falta de servidor, problemes amb el TeamSpeak, etc.).

3. S'haurà de demanar permís exprés a l'editor de la missió per emprar addons / mods externs a la missió, doncs podrien causar problemes tècnics amb la missió.

4. Tothom haurà de llegir el post inicial de la partida abans d'entrar al servidor (a ser possible amb dies d'antelació). Allà s'indiquen detalls imprescindibles per la correcta realització de la partida (addons requerits, protocols, orbat, etc.).

5. Com a norma general la missió haurà sigut testejada abans de començar.

Selecció de rols

6. Es respectaran les normes, equipament i formacions de cada missió tal com estan definides per l'editor de la mateixa.

7. Exclusivament personal provadament capacitat podrà accedir a rols especialitzats. L'editor de la missió pot permetre excepcions addicionals.

Comportament durant la missió en curs (inclou briefings al mapa)

8. No està permès ferir o matar companys a consciència en cap instància.

9. Durant el briefing només l'editor i el comandant tindran el torn de veu. Aquests poden demanar consell / opinió a líders d'equips o altres.

10. Al mapa només es dibuixarà/escriurà informació que tingui relació directa amb la missió.

11. Un cop la missió ha començat s'haurà de demanar permís al comandant de la missió per entrar-hi en curs. Es demanarà de forma no intrusiva (p.e. missatge privat).

12. No està permès prendre un vehicle, arma o equipament no relacionat amb el rol seleccionat sense permís del comandant de la missió.

13. En cas d'haver-hi respawn habilitat, s'ha de tenir el permís explícit del comandant per tornar a l'Àrea d'operacions. Es demanarà de forma no intrusiva (p.e. missatge privat).

14. No està permès en cap cas emetre cap queixa o suggeriment en referencia a l'edició de missions durant la partida. Aquestes es faran sempre de forma respectuosa fora de la partida a través del formulari: enllaç.

Ús de la ràdio

15. Només els líders i rols destinats a comunicacions de comandament (ràdio-operadors, observadors de foc, jtacs, pilots, etc) podran parlar per la malla de ràdio de comandament. El comandant de la missió pot donar permisos addicionals.

16. Les malles de ràdio es faran servir principalment per comunicacions tàctiques de la partida, MOLT especialment la de comandament. En les malles d'equips/elements de foc/assalt es permetrà certa flexibilitat en situacions de poca intensitat.

Report Posterior a la Missió

17. Els Reports Després d'Acció (RDA) es faran de forma educada i respectuosa amb els companys. L'ànim serà avaluar en fred les accions de la unitat com a tot o equips / rols militars genèrics, evitant personalitzar específicament cap membre. Els comentaris/critiques a persones especifiques es faran en privat a la persona concreta.

Exemple de RDA no permès:
"En Joanet no se sap cobrir i s'exposa innecessàriament" :çno:


Exemple de RDA correcte:
"Els metges han d'evitar exposar-se a foc enemic" :çsi:
Penalitzacions aplicables

L'incompliment d'aquestes normes pot suposar (de més lleu a més greu):

1. No comptabilització de la partida pel recompte del grup.
2. L'assignació d'una cinta de la vergonya.
3. Exclusió de participar en un cert nombre de missions.
4. En casos especialment greus l'expulsió immediata de la partida.

-Staff de l'Arma 3, Cavallers del Cel
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,482
19
38
#2
Actualització 25/05/2017:

S’afegeix aquesta norma:

Qui vulgui participar a les missions s’ha d’apuntar al fil del fòrum com a mínim 24 h abans de l’hora d’inici de la missió. Qui no ho faci, no serà comptat al còmput de missions per rangs i en casos reiterats podria ser-li negada la participació.
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,482
19
38
#3
Actualització 03/05/2018:

Es modifica la norma 14:

ABANS

"14. No està permès en cap cas emetre cap queixa o suggeriment en referencia a l'edició de missions durant la partida. Aquestes es faran sempre de forma respectuosa fora de la partida. Es recomana fer-ho per missatge privat a l'editor, o al fòrum d'edició. "

DESPRÉS

"14. No està permès en cap cas emetre cap queixa o suggeriment en referencia a l'edició de missions durant la partida. Aquestes es faran sempre de forma respectuosa fora de la partida a través del formulari: enllaç."*

* El contingut del formulari es enviat directament al canal de Discord dels editors.
 
Status
No està obert per a més respostes.