Dilluns 9, partida Arma 3 "Wolf Pack: Dia 2" a les 22h

ZeroQ

Més pesat que Kuban
27 Desembre 2011
1,632
3
38
Bilbo
#21
Per mi la medalla la mereix en AC_DC que sense ell no haguessim acomplert la missió. Jo vaig aprofitar un bug tonto que tot i tenir la visió fotuda el GPS ell veia bé, de manera que l'AC_DC va ser els meus ulls. D'altra banda la vaig liar a wolf 2 i vam caure tots deixant sense suport a wolf 3.Tot i així va set molt divertida la partida al més pur estil Metal Gear jejeje
 

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,207
2
38
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#23
Una pregunta,
Podria ser una bona alternativa en quant a comunicacions establir un canal alternatiu que només tinguessin sintonitzat els caps de grup i en Viper?
I que aquests una vegada rebudes les ordres d´en Viper ens les traslladessin a la resta de membres de les esquadres a través dels canals assignats?
Ho dic perquè s´em fa una mica estrany escoltar les instruccions/ordres per duplicat, primer d´en Viper i després del lider d´escuadra corresponent.
Si he dit una bestiesa ja em disculpareu... :çsalut:
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#24
Doncs si es molt habitual sentir ordres duplicades, que de fet ajuden a la comprensió, ja que es mes fàcil que s'et quedi si ho sents dos cops que una. Tenir dos canals alternatius, un per líders, ja complica una mica la cosa, perque això faria necessari alternar entre canals en algunes situacions. Si féssim servir ràdios de llarg abast si que seria super fàcil. Ho podem provar, però les motxilles de ràdios de llarg abast tenen menys capacitat d'inventari.