Dijous 8, partida ArmA 3 "Col. Arma/DCS" a les 22h

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1


REQUISITS
ArmA3 + Estàndard CC

MISSIÓ

Aquesta es una missió col·laborativa entre el grup del DCS i el de l'Arma. La idea bàsica, es que el personal del grup DCS faci servir aparells aeris (helicòpters/avions) per donar suport al personal del grup Arma (infanteria). En aquest primer contacte es tracte de posar a punt les instalacions de l'Arma de la gent del DCS, fer proves, i veure com ho podem muntar per futures operacions oficials conjuntes.
Els membres del DCS recordeu que al vostre fòrum, a Missions, teniu un fil permanent amb tota la informació necessària per instal·lar i configurar l'estàndard del grup Arma. Tingueu si us plau l'estàndard instal·lat abans de la partida, gràcies.
Addicionalment, si voleu saber algunes característiques principals de l'ACE 3, que es un mod que fem servir al grup, teniu aquest fil explicatiu.

EXECUCIÓ

Primer repassarem la instal·lació de l'Arma del personal del DCS, per veure que ho tinguin tot ben configurat. Els ajudarem a les tecles perque s'ho configurin als HOTAS. Després els donarem una explicació resumida de les característiques principals del simulador i l'ACE3 i després farem unes proves de vol.

Tasques
- Repàs instal·lació.
- Explicació ACE3.
- Proves de vol

COMANDAMENT/SENYAL
Cavallers del Cel SOP "Standard Operating Procedure"

SERVIDOR
- Viper

EDITOR
- Magnetar

APUNTATS

- Viper
- Magentar
- Ragnos
- Kopant
- Buran
- ZeroQ ?

Han participat

-
 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#3
Havia entès que era una partida més orientada a pràctiques que una missió en si per tal de que els companys de DCS interessats puguin aterrar (que aterraran d'alguna forma o altre) sense preocupar-se i/o atacar enemics per obtenir un feeling...

Proposaria per tant limitar aquista partida a sessió de pràctiques a tots aquells que vulguin volar. La coordinació amb els equips de terra la podriem fer en un altre moment en la meva opinió i també la introducció a ACE 3 (sóc més partidari d'un enfoc pràctic).

En qualsevol cas entre avui i demà acabo la "missió". Simplement hi ha respawn instantani a base tan de jugadors com de vehicles. Amb 5 "objectius" diferents que un cop eliminats es regeneren al cap d'uns moments

- Netejar una àrea amb presència d'infanteria.
- Netejar una àrea amb presència d'artilleria i infanteria.
- Netejar una àrea amb presència de blindats i infanteria.
- Netejar una àrea amb presència de helicòpters.
- Netejar una àrea amb una mescla dels anteriors.

També estic mirant de poder fer una àrea amb població civil per "atinar" una mica més i/o practicar inserció ràpida. Suggerències, com sempre, són benvingudes.
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#6
Magnetar said:
Viper said:
Magnetar al post posa ben clar que son practiques. Mira les tasques, configurar, explicar, fer proves de vol ç;)
Seguiria deixant de banda l'explicació de ACE3...
No es tracta d'explicar tot, només les coses mes bàsiques que els importen a ells, si no es trobaran en vol sense poder fer certes coses. Dir que hi han dos botons d'interacció, que la distancia de visió es configura al menú de l'ACE3, etc...
 

ragnos

Nou usuari
22 Setembre 2015
20
0
0
49
Badalona
#11
Hola,

Acabo de veure que la Open FREE beta per el Star Wars Battlefront comença dijous. Com a malalt/fanatic çXD de SW no puc faltar a un event aixis.

De moment no compteu amb mi per el dijous, ja que intentare jugar al SW Battlfront, encara hi ha moltes possibilitats de que estiguin els servers a reventar.

Disculpeu les molesties.