DCS A10, nova convocatória els dijous!!!

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,207
2
38
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#1
A partir d´aquesta setmana els dijous també es volarà l´A10C çXD , desde l´escuadró Senglars hem decidit afegir un dia més a la setmana per volar l´A10.

Però en aquest cas volem que sigui de lliure accés per a tothom independentment del nivell que tingueu ç;)

La idea és adaptar-nos al nivell dels assistents en funció de qui vagi assistint, si vens, i vols repassar rampstart, farem ramstart, si algú vol practicar navegació..posarem una missió senzilleta i farem navegació...que voleu tirar bombes,...doncs comencem a tenir un assortit de missions própies amb una varietat infinita d´objectius que podem adaptar al nivell dels participants i volar-les sense cap compromís ni estrés...que tots els que hi som volem volar alguna missió més en serio...doncs també...la idea es que ningú senti que no pot participar perquè no en sap prou, que hi han participants amb diferents nivells...doncs uns s´en van amb un instructor a l´aeroport del costat a tirar pepinos i l´altre és queda a base practicant enlairaments i aterratges, com dic la idea és simplement passar una bona estona i a ala vegada anar aprenent el munt de coses que té aquest fantàstic aparell. Per tant ara si que no teniu excusa, ç;)

Ja sabeu...com diu el refrany...els dijous..... :çvic:

Salut i ales!!!

Kopant :çseny:
 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#8
Gràcies per la instrucció dinàmica d'ahir, especialment a tu Kopant. PROST :çcerv: :çcerv: :çcerv:!

Sento haver causat algun retràs al principi degut a la configuració del HOTAS. Espero que es repeteixi, m'ho vaig passar molt bé intentant aterrar tot i que vaig fer un fora pista en tota regla :çvic:
 

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,207
2
38
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#9
No res Magnetar , [emoji6],un plaer com sempre ajudar a tothom que estigui interessat a volar "el porquet" dins de les meves possibilitats xd.
Per això hem creat les convocatóries dels dijous, per explicar el que sigui, les vegades que calgui, a tothom qui vulgui. [emoji6] .
I dijous que ve, més [emoji574]