Creació d'un grup de simulació espacial

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#1
A la reunió general de la comunitat de dilluns, alguns membres van proposar de estudiar la possibilitat de crear un grup de simulació especial, aprofitant els simuladors Star Citizen i Elite Dangerous, i qualsevol altre que pugui sortir, ara que la temàtica espacial estar tornant amb força gracies a aquests productes i a l'Oculus Rift.

Com ja sabem, els grups es creen per simuladors, no per temàtiques, però en aquest cas, com volem ser previsors, sabem que es ara que estan aquests dos productes en desenvolupament, l'SC i l'ED, quan cal fer la cartera de membres, abans que surtin al mercat i tothom es col·loqui a un grup o clan virtual, moment al qual ja serà mes difícil recaptar membres.

Llavors la idea es de començar a crear, si hi ha interes, un grup basat en aquests dos simuladors, gestionat per personal que estigui interessat. Com que no hi ha massa material d'aquests simuladors, ja que SC està en Pre-Alfa i ED està en Beta, l'únic que cal es crear els fòrums i canals, i començar a parlar de com funcionarà el grup, recopilar material interessant, publicar noticies, i sobretot fer marketing per captar membres, tot segons el nivell d'implicació i temps que hi vulgui dedicar cadascú.

No requereix massa feina, ja que encara no estan els productes finals a la venta, però si un cert compromís de futur.

Aixi que m'agradaria que els que estigueu interessats en aquest petit projecte de grup, ho digueu en aquest fil, i si veiem que hi ha un interes suficient, començaríem a partir d'aquí.

P.D: Si voleu mes informació sobre l'Star Citizen, teniu aquest fil oficial nostre, o la seva web oficial.
I sobre l'Elite Dangerous, teniu aquest fil oficial nostre, o la seva web oficial.