Companyies ADSL - Cable Internet

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#1
Hola companys, m'estic plantejant canviar de companyia de serveis d'internet, actualment estic amb Vodafone One (antiga ONO absorvida per vodafone) amb una connexió amb fibra òptica de 100Mb/10Mb, han decidit pujar preus unilateralment i per que sí, no respectant les condicions de servei contractat, si, ja se que és denunciable i demés, però en aquest país la justícia és lenta i de mentre et toca pagar, per tant, necessito alternatives....

Voldria saber quines connexions teniu i amb quina companyia i com us funciona, si us fa lag, etc... no cal dir preus, d'això ja m'encarrego jo, ja que també por haver telefon fix, mòbil, TV, etc... afegits que potser contracto o no. el que m'interessa és la connexió i el servei de la companyia.

Moltes gràcies
 

Kopant

Més pesat que Kuban
12 Abril 2014
1,207
2
38
Sant Pere de Riudebitlles, Catalunya
#2
Com m´agradaria ajudar-te company (voldria dir d´entrada que disposo de conexió per cable ç;) ), lamentablement al món rural encara anem un pas enrera en quant a conectivitat es refereix.
Només dir-te que jo estava a Vodafone, i vaig tornar a Telefónica malgrat tot, ja que almenys aquí al poble els ultims prestaven molt millor servei i que coi...continuen tenint la paella pel mànec mal em pesi... :çsalut:
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Jo tinc actualment Jazztel fibra òptica 200/200 des de fa un parell d'anys o així, i molt content. La instal·lació va ser rapida i eficaç, i no em dona cap problema. El telefon d'atenció està externalitzat, però com a mínim a mi m'han ates sempre be.

Tinc entès, però no t'ho puc confirmar, que Orange ha comprat Jazztel, el que explicaria que ara Orange comenci a oferir Fibra òptica 300/300 quan abans no tenia.
 

rush

Més pesat que Kuban
Membre del personal
26 Desembre 2010
1,676
35
48
#4
Si vols fibra suposo que has de mirar qui et dona fibra al teu carrer ja que això varia molt segons companyies. Que n'hi tinguis d'ONO no vol dir que n'hi tinguis d'uns altres.

Si tornes a ADSL la línia és la mateixa. Només has de mirar que et donin telefon de veritat i no per IP que és una merda amb l'ADSL.