Avís Benvinguts al nou web i el nou fòrum de la comunitat

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Em complau anunciar el nou web i el nou fòrum. Després de mesos de disseny, codificació i maquetació, a la fi podem estrenar-los. Amb aquests nous dissenys d'última generació, i sobretot amb el fòrum més potent del mercat actualment, podrem fer tot allò que volíem fer però que abans no era possible.

El nou web

El web no només ha sofert un canvi d'imatge, si no que també de funcionament. El web antic estava pensat per tenir contingut dinamic, amb noticies, articles, manuals, llistats de membres que els propis companys podien pujar. Està molt clar que el concepte no va quallar.
Mantenir un web internament tan pesat i d'una estructura tan complexa, si no s'aprofitava, era poc útil. Així és com ha nascut el nou web. Molt més lleuger i ràpid, i amb una estructura interna que facilita els canvis, i tot això amb un disseny punter que segur atraurà molts als nous.

El nou fòrum

El fòrum que tenim des de l'inici, com ja s'havia comentat altres cops, va ser una opció temporal, fins a adquirir un fòrum com cal. La solució temporal ja ha durat 8 anys. Però per fi tenim el nou fòrum. Està basat en Xenforo 2, i és de lo més potent que hi ha actualment. Gràcies a aquest nou fòrum modular, tindrem coses com:

  • Editor de text enriquit. S'ha acabat posar negretes i colors amb etiquetes BB).
  • Sistema modular. Ara podem anar instal·lant coses al fòrum que necessitem, com addons de reaccions als missatges, calendaris, marcadors, etc.
  • Responsive de forma nativa. S'adapta a tots els dispositius sense perdre cap funcionalitat. Al mòbil ara funciona de perles.
  • Eines basades en xarxes socials. Ara és molt fàcil per exemple compartir fils o respostes a les xarxes socials.
  • I moltes coses més!
El fòrum no tenia cap paquet d'idiomes al Català, per lo que he hagut de traduir jo el fòrum. M'he centrar en la part del frontend (publica), i no tant en la part backend (privada). Si veieu alguna cosa que s'hauria de corregir a la part publica, si us plau comuniqueu-lo. Igualment ja us dic que trobareu bastant coses.
Si algú veu el fòrum en anglès, que vagi al seu perfil, a preferencies, i canvii l'idioma a Català.

Integració

El nou web i fòrum permeten integrar altres apps, com Discord, Twitter, etc. D'aquesta manera és poden comunicar entre ells i compartir informació. Com a exemple, si és publiqués una partida al fòrum, és podria fer que sortís automàticament al Discord, retallant la feina a fer (és només un exemple que encara no està implementat).

Bugs

Tan el web com el fòrum, sobretot aquest ultim, podrien contenir algún bug o error degut a la migració de dades, si trobeu quelcom, no dubteu en comunicar-ho a l'Staff. És molt important que ho feu perquè nosaltres on serem capaços de detectar tot sols.
 
Last edited:
M'agrades: Divadov

Balder

Més pesat que Kuban
27 Juliol 2010
1,445
1
38
#6
Hola, he vist el mail i m'hi he volgut passar a fer una volta. Felicitats, molt macu! :çsi:

A veure si algun dia puc fer alguna patxanguera o similar. Alguna cosa amb poc nivell que estic envellit i desconnectat totalment de la simulació... pero encara conservo l'arma3 i el dcs world instalats al steam!

A reveure :çcerv:
 
M'agrades: SilverArrow

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#9
Enhorabona per la nova web, quina feinada!!!

Es pot ordenar a preferencies que el primer missatge dels forums sigui el mes nou?
En quant al llistat de fils d'un forum a dalt a la dreta del llistat, on posa filtres, pots invertir l'ordre.
En quant a dintre d'un fil, diria que els usuaris no poden invertir l'ordre, però no t'ho puc asegurar.

Gràcies a tots.