Belsimtek confirma AH-1G i F-86F per al 2014

#1
L'altre dia en Wawa demanava un Cobra per a DCS i sembla que algú l'ha escoltat!! Per l'any vinent tenim dos projectes de Belsimtek enfornats!!!

Com hem comentat forçes cops Belsimtek ha demostrar qualitat tant en les Betas de UH-1H com del Mi8-MTVs. Quines ganes d'agafar aquest Cobra! çXD

DCS: AH-1H Huey was the first gaming application from BelSimTek that was released in April 2013.

This game simulator that runs in the environmental resources of DCS from Eagle Dynamics. Currently the company is working on the improvement of the already issued simulator UH-1H, and started new game projects:
* DCS: UH-1H Huey release in November 2013
* DCS: Mi-8MTV2 release at the end of 2013
* DCS: F-86F Sabre beta-version to be released in spring 2014
* DCS: AH-1G Cobra beta-version to be released in first half of 2014

The games listed above will be released in the same way as UH-1H, in format of Add-On to DCS:World.
La noticia aquí.

A més per el que llegeixo als fòrums sembla que com que el mode cooperatiu s'està enderrerint volen posar IA tant per als artillers de portes com per al copilot de UH-1H. La slinga també s'enderrereix.... :çno:

AH-1G Cobra


F-86F
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#7
Blader said:
I per que no fan avions moderns??? :çno:
No he mirat els requisits de qualitat que demana ED per els mòduls de tercers, però quan ells mateixos fan mòduls, nomes fan aparells dels quals tinguin la majoria de la informació des-classificada, lo que normalment no sol comportar aeronaus massa actuals. Es possible que demanin els mateixos requisits per els mòduls de tercers, i clar nomes poden fer aparells d'aquestes característiques amb aeronaus mes antigues que ja tenen la majoria de la informació des-classificada. El cas del A-10C es perquè ells van tenir un contracte amb l'exercit americà per desenvolupar una versió professional per a ells, i llavors van poder tenir informació de primera ma.