Aneu a votar colla de cabrons

Balder

Més pesat que Kuban
27 Juliol 2010
1,445
1
38
#3
ja està, ja està... ara a esperar els resultats. :çsi:

Per cert que diuen que el pp ha enviat milers d'apoderats per a pressionar al recompte (estan cagats ç:D ).
 
23 Maig 2012
61
0
0
27
Catalunya
www.wix.com
#4
Apoderats del PP de fora de Catalunya controlen els col·legis electorals catalans. Canvien les llistes de CIU per llistes de les últimes eleccions perquè sigui nul

:prot: :prot: :prot: :prot: :prot: :prot: AIXÒ ÉS DEMOCRÀCIA?! CAMACHO DIMISSIÓ! RAJOY DIMISSIÓ! :prot: :prot: :prot: :prot: :prot: :prot:
 
3 Juny 2011
783
0
0
#8
M'han sorprès els resultats la veritat... no esperava que CiU caigués, pensava pujaria uns quants escons. M'alegra veure ERC com a segona força, i sobretot veure que CUP ha entrat al parlament :çsi:, superant inclús SI.

Crec que ara la cosa està més equilibrada, i hi ha una clara majoria en favor del referèndum :çseny:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#9
A mi no m'ha agradat el resultat, jo no he votat CiU, però aquesta davallada d'ells no es bona per nosaltres, no havien d'aconseguir la majoria, però tampoc perdre escons, per a l'estranger es CiU qui lidera tot això, i per tant de cara a fora que CiU perdi escons amb un programa per l'estat propi, no ens ajuda de cara a en fora. A mes, CiU segueix sent un partit polític, i la regla bàsica de qualsevol partit, per damunt de les seves idiologies o estatuts interns, es sobreviure com a partit, per tant si perceben que l'aposta clara per la independència els podria fer perdre poder, s'ho poden tornar a rumiar i tornar a l'autonomisme, val que es difícil això, ara mateix la cosa esta massa avançada com per recular, però amb CiU ja se sap.

Jo lo que estic convençut que CiU realment no ha perdut partidaris, si no que tot això be del joc brut de PP i PSOE. Per una banda, l'impossibilitat de votar des de l'estranger. De uns 150.000 Catalans que viuen fora, em sembla que mes de 100.000 s'han quedat sense poder votar, i molt d'aquests anirien cap a CiU, a mes em de comptar tot lo que ha sortit a les noticies ahir diumenge, que PP posava paperetes seves als sobres vuits, perquè la gent que votes a altres partits fossin nuls en sortir dues paperetes, o la gent votes en blanc acabaria votant PP, també han canviat paperetes de CiU per les de les eleccions del 2010, que passarien a ser nul·les, han portat un TGV carregat d'apoderats Espanyols, perquè fessin de les seves. Si sumem tot això, es mes o menys els 200.000 vots que ha perdut CiU amb respecte el 2010.

Tot i aixi no hem de caure en l'anàlisi derrotista que destil·len el partits unitaris, perquè tenim 87 escons sobiranistes al govern, 1 mes que el 2010, molts mes que els 48 unionistes que son un menys que el 2010 i ERC com a segona força.
 
23 Maig 2012
61
0
0
27
Catalunya
www.wix.com
#10
Tots parlen de que CIU ha perdut les eleccions, però en realitat les ha guanyat. Recordem que té més del doble de vots que el segon partit (més d'un milió comparat amb PSC que no arriba al mig milió), a més, és millor que el resultat del 2006.

Sobre el procés sobiranisme, anem bastant bé (no tant bé com pensava), tot i que hauria anat millor si no hi haguessin hagut les màfies del PP amb les paperetes. El problema ara és el dia a dia, perquè, tots sabem que ERC votarà la investidura de Mas, però no se sap si serà capaç de votar les retallades.

Una altre cosa és que els catalans no se n'han adonat que el procés no és només d'aquí, sinó que inclou el món, i el món mira CIU, no ERC.

Per últim vull comentar la entrada del CUP i la sortida de SI, que no m'agrada. SI és gent normal i sensata (tot i que no tant com els de CIU), en canvi, els del CUP són comunistes i aniran amb xandall al parlament, això no és bo. :çno:
 
#11
Personalment crec que el problema que ha tingut CIU ha estat el "no mullar-se". En cap moment parlaven d'independència sinó d'estat propi... i això avarca moltes opcions, algunes d'elles molts semblants a les autonomies actuals.

Fixeu-vos que els partits que han "pujat" son és més radicalitzats en aquest sentit, les esquerres clarament independentistes i la dreta centralista, les posicions intermitges o poc definides com PSC i CIU han estat les castigades.

Ara caldrà veure quina lectura en fa CIU, i quin error creuen haver comés (ser massa radicals o ser poc clars)... pactar amb PSC o Esquerra..
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#12
A mi el que no m'agraden son els partits demagogs, sectaris i manipuladors i en aquestes eleccions han crescut i n'han arribat de nous. Sobre el procés jo no crec que hagi quedat debilitat ja que hi ha més independentistes que espanyolistes al parlament, ara faltarà veure si per una vegada a la vida son capaços de fer alguna cosa junts i posar el país per davant de les seves idees. Tenim una oportunitat històrica i potser irrepetible.
 
31 Març 2012
83
0
6
Catalunya
#13
A banda de tots els anàlisis possibles , hi ha una cosa clara i és aquesta:

http://www.vilaweb.cat/mapa-electoral

No fa falta gaire parafarnàlia, una imatge clara i a més interactiva val molt i aquesta n'és una. Ara cal tirar-ho endavant i no és gens difícil. El referèndum es pot fer demà mateix. Qui hi vulgui cercar pegues pot fer-ho, però no n'hi ha, i ja està bé de tanta pallassada, es surt al balcó, es proclama i s'haurà fet justícia d'una vegada.