Allistament Xevi R

Xevi R

Nou usuari
5 Octubre 2010
8
6
3
#1
Hola a tothom!
Acabo de conèixer l'existència d'aquesta comunitat a través de l'Escuadron69 del que formo part de fa un temps i m'ha faltat temps per registrar-me.
Soc usuari de l'FS9 i de l'IVAO.
Normalment volo amb el meu estimat Eurocopter EC120, però no exclusivament, ja que de tant en tant també utilitzo algun petit avió. Per tant, sol.licito l'allistament a l'ala FS.
Res mes de moment, encantat de ser aquí. :çruc:
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#4
Benvingut als Cavallers del Cel, entrar a formar part d'aquesta comunitat no és solament un honor, també és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb altres grups.
Aquesta és una comunitat que té dues coses en comuna, la seva passió pels simuladors de qualsevol tipus, i l'ús del Català com a llengua oficial de la comunitat, en un panorama on fins ara no es trobaven grups de simulació virtual exclusivament catalans.

Primer de tot, llegeix les Normes d'ús del Fòrum i la Normativa de la comunitat si encara no ho has fet.
Després llegeix el tema Com allistar-se per com confirmar el teu ingres als Cavallers del Cel.
Tot seguit mira el tema Els primers passos, per saber com començar a participar amb nosaltres.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, busca partides, proposa missions, i xerra amb la resta de companys al TS.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
#11
Degut a que fa mesos que no tens activitat a la comunitat o mai has participat després d'allistar-te, si en un termini d'una setmana no sabem res de tu, sentin-t'ho molt et donarem de baixa dels Cavallers del Cel. Això no afecta al registre del fòrum, podràs continuar participant al mateix, i si vols pots tornar a demanar l'ingres a la comunitat.