allistament iperez

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#2
Benvingut als Cavallers del Cel, t'agraïm que hagis decidit entrar a formar part d'aquesta comunitat, i t'animem a que ens preguntis qualsevol dubte que tinguis. També és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb d'altres grups.

Primer de tot, llegeix el tema Com allistar-se si encara no ho has fet, per conèixer els primers passos que has de donar, i saber la normativa de la comunitat.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, cercar partides, proposar missions, i xerrar amb la resta de companys al TS.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#3
Després de la resposta prefabricada que tinc per els nous ç;) dir-te que ara tenim precisament un curs d'ArmA 3 en marxa que acaba de començar, aprofita i apuntat. A l'ArmA fem partida qualsevol dia, però aquestes ultimes setmanes les anem fent dilluns sempre i algun dimarts.
 

Balder

Més pesat que Kuban
27 Juliol 2010
1,444
1
38
#7
Benvingut. Prepara l'equip i presentat a per al servei actiu els dilluns a les 22:00, o quan puguis quedar amb qualsevol altre company. :çsi: