Allistament Copess

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#1
Nick : Copess
Experiència amb simuladors : nul·la
Experiència amb DCS Wold i quin/s aparells t'interesa volar : Nul·la. Tinc en possessió el M-2000C (també tinc el manual de vol i le estat fullejant)

Bé, em presento ; sóc en Copess, porto uns 5/6 mesos al grup d'arma de cavallers del cel i últimament l'interés sobre el pilotatge ha augmentat (ha sigut sempre un punt d'interés desde ben petit). Fa poquet he adquirit un hotas (aquest amb palanca de gasos i un 3 eixos) i abans d'ahir vaig comprar-me el M-2000C. No sé com funciona aquest grup (si quan voleu amb A-10 només voleu A-10), però ara mateix no puc invertir en cap altre aeronau, que la vida d'estudiant és poc luxosa.

Dies de missió ; tinc entés que jugueu dimecres, divendres i dissabte ; els dimecres se'm solapa amb el grup d'arma, però podria anar alternant. Els divendres per norma general ho tinc algo complicat, però puntualment podria venir. I diumenge guay, cap problema.
 

Buran

Víbria
Membre del personal
11 Desembre 2010
2,091
11
38
49
Barcelona - Catalunya
www.cavallersdelcel.cat
#2
Hola, Benvingut siguis a la Comunitat i al grup DCS.

El Mirage és un bon avió i també fem missions juntament amb d'altres aparells, si els dimecres ho tens complicat per volar, quin dies entre setmana podries fer-ho?

Ja estas al grup del Whatsapp i moltes comunicacions les fem mitjançant aquesta via, no et tallis i si vols avui mateix podem fer alguna cosa amb el Mirage i així li trec la pols a l'avió. Envio un missatge per Whattapp i concretem.

Ara els dimecres comencem una mini campanya amb l'A10C, un gran avió i molt recomanable, però abans de comprar res, en parlem de les teves inquietuds i que vols volar realment, ara treu-li suc al Mirage que el gaudiràs durant molt de temps, ja veuràs.

Un altre cop, Benvingut, ets a casa teva :çsi:

Buran
 

Copess

Ja en porto tres-cents
Membre del personal
Personal Arma
8 Maig 2017
401
61
28
#3
Quina recepció tant càlida, això a l'arma no va ser tant maco ;)

Conyes apart, dies que puc volar? Haviam, entre setmana no tinc problema menys els dimecres/divendres. Dissabte i diumenge també estic lliure.

I per fer alguna coseta amb el mirage, vaig sentir que estageu força per ts3 no? Ja mi passaré algun moment d'aquests o ho diré per whatsapp, que avui estic liat amb feina de classe

Copess