#4 Battle (ATC #7) - 06/11/2016 - 19:45

3 Juny 2011
769
0
16
27
Ciutat de Mallorca
#1

HORARI
- Diumenge 6 de Novembre.
- TS de cavallers del cel a les 19:45
- Entrada al TS del event a les 20:00
- Inici de la partida a les 20:15

REQUISITS
ArmA3 + @ATC v1.2 + @CBA3 v3.1.1 + @Task Force Radio v0.9.12
Opcional: @Zam_Shownames

- Tots els mods han d'estar a l'ultima versió.
- @ATC és el mod propi de la Campanya.

MISSIÓ

- Defensar Àrea #4; Agios Dionysios.

SITUACIÓ

2020
En el punt àlgid de la crisi econòmica, política i institucional grega, algunes de les seves províncies han aixecat les armes i s'han proclamat independents de la resta del país. A la regió Nord Egea, al constat de les costes turques, l'illa de Lemnos ha proclamat la seva independència i ha donat lloc al naixement de la República d'Altis, autonoma de la república hel·lènica i de la Unió Europea. Tant Europa com Grècia no reconeixen a la República d'Altis i han demanat a l'OTAN que pacifiqui l'alçament. Com a resposta, la nounada república, ha reforçat les seves relacions amb Iran i els altres estats que conformen el CSAT, que amb la seva influència ja han arribat a les costes turques.

2021
Un any més tard, la República d'Altis s'està consumint en una guerra civil. L'OTAN ha desplegat tropes a l'illa. Les milícies Forces Armades d'Altis s'han unit conjuntament amb altres moviments opositors al CSAT i a l'actual govern per reunificar la seva nació amb Grècia. Altis està dividida amb la influència de dues faccions, l'OTAN i el CSAT. No queda temps per la diplomàcia...


MECÀNICA

- Visió tèrmica dehabilitada i òptiques limitades per classe.
- Radar deshabilitat als helicopters.
- Els objectius poden ser marcats amb designadors làser o granades IR.
Al començament de la campanya són disposades 5 àrees per facció, cada una amb 3 sectors adjacents. L'objectiu de cada bàndol és la de controlar la majoria d'àrees en el millor de 9 batalles. - Si una facció pren control de totes les àrees, guanya automàticament la campanya.

Cada batalla consisteix amb un bàndol que intenta ocupar una àrea i l'altra que prova de defensar-la. Per conquerir una àrea es necessita el control mínim de 2 dels 3 sectors que la conformen, i mantenir-los fins que duri la sessió. L'àrea elegida com a teatre serà senyalada pel comandant atacant (en acord amb la seva facció), i comunicada al staff de la ATC al final de cada batalla. - El comandant atacant també pot elegir l'hora de la batalla.

NORMES

- No es poden utilitzar hacks.
- No es poden aprofitar bugs.
- No es pot fer foc amic intencionadament.
- No es pot entrar a l'àrea de la base enemiga.
- Joc serios, no es pot fer spam a la base ni als canals de radio.

LA VIOLACIÓ DE QUALSEVOL D'AQUESTES NORMES SERÀ CASTIGADA AMB L'EXPULSIÓ DEL INDIVIDU INFRACTOR, I SI AQUEST DISPOSA DE RANG, TAMBÉ S'EXPULSARÀ AL CLAN QUE REPRESENTA!!!

LOGÍSTICA

NATO

Vehicles:
- 4 M2A1 SLAMMER
- 2 IFV Panther
- 3 AFV Gorgon
- 12 Hunter
- 4 Prowler (artillats)
- 2 Transports HEMTT (amb respawn)
- 9 Quads

Aeronaus:
- 1 Huron
- 2 UH-80 Ghost Hawk
- 1 WY-55 Hellcat
- 2 AH-99 Blackfoot
- 3 UAV

Estàtica:
- 4 Mk30 HMG

Embarcacions
- 2 SDV
- 2 Llanxes artillades (minigun)
- 4 Zodiacs

CSAT

Vehicles:
- 4 T-100 Varsuk
- 3 BTR Kamysh
- 2 MSE Marid
- 12 Ifrit
- 4 Qilin (artillats)
- 2 Transports Tempest (amb respawn)
- 9 Quads

Aeronaus:
- 2 Mi-48 Kajman
- 2 PO-30 Orca (1 artillat + 1 desarmat)
- 3 Mi 290 Taru (2 transport, 1 sense mòdul de passatjers)
- 3 UAV

Estàtica:
- 4 Mk30 HMG

Embarcacions
- 2 SDV
- 2 Llanxes artillades (minigun)
- 4 Zodiacs

APUNTATS (MAX: 5-6 slots)
- Moska
- Atunero

S'enviarà un post privat a tots els apuntats amb informació més detallada de la missió; canals de ràdio, callsignals, slots, rols, objectius ...
 

paperboy

Ja en porto tres-cents
20 Març 2013
425
6
18
39
Warcelona
#4
Sento fer la crónica una mica tard, però he anat de cul, per variar...

Aquesta partida si que la vaig gaudir com un nan de jardí! Tot i que no erem gaires, crec que vam fer la feina que havíem de fer. Al principi vam perdre la posició inicial ja que els enemics ens van atacar per un parell de flancs i la visió no era del tot gaire bona. Vam morir com a perdius...però ens vem refer...i tant que si!!

A la segona vida vam anar a reforçar una zona on només hi havien dos companys. Abans d'arribar casi ens fregeix un Helicopter que va deixar caure fins el sopar de Nadal el fill de piiiiiiiiiiiiip!!! Un cop posicionats i quan va fer la segona passada, el vaig abatre amb l'AA...un helicópter menys. Em van tornar a flanquejar mentre desmontava el AA. Casi al mateix temps el binomi que dirigia en Moska va abatre un camió de transport amb ves a saber quantes tropes a dins...crec q vam frenar una estona l'avanç de l'enemic.
I la tercera i ultima vida va ser ja una mca a esperar que feia l'enemic i a veure que podíem reforçar. Va ser la vida on vaig veure que hi havia més descontrol, sense radios, una mica cansats i amb ganes de que acabes, ja que la partida estava guanyada.

Molt bona partida senyors! Felicitats Moska, ho vas fer de puta mare dirigint l'equip. Aplaudiments varis per tots els que hi vam ser. Partides així....les que vulgueu i més!!
Salut senyors!! :çseny: