#3 Battle (ATC #7) - 30/10/2016 - 19:45

3 Juny 2011
769
0
16
31
Ciutat de Mallorca
#1

HORARI
- Diumenge 30 Octubre.
- TS de cavallers del cel a les 19:45
- Entrada al TS del event a les 20:00
- Inici de la partida a les 20:15

REQUISITS
ArmA3 + @ATC v1.2 + @CBA3 v3.1.1 + @Task Force Radio v0.9.12
Opcional: @Zam_Shownames

- Tots els mods han d'estar a l'ultima versió.
- @ATC és el mod propi de la Campanya.

MISSIÓ

- Capturar Àrea #5; sectors Alikampos, Lakka i Neochori.


SITUACIÓ

2020
En el punt àlgid de la crisi econòmica, política i institucional grega, algunes de les seves províncies han aixecat les armes i s'han proclamat independents de la resta del país. A la regió Nord Egea, al constat de les costes turques, l'illa de Lemnos ha proclamat la seva independència i ha donat lloc al naixement de la República d'Altis, autonoma de la república hel·lènica i de la Unió Europea. Tant Europa com Grècia no reconeixen a la República d'Altis i han demanat a l'OTAN que pacifiqui l'alçament. Com a resposta, la nounada república, ha reforçat les seves relacions amb Iran i els altres estats que conformen el CSAT, que amb la seva influència ja han arribat a les costes turques.

2021
Un any més tard, la República d'Altis s'està consumint en una guerra civil. L'OTAN ha desplegat tropes a l'illa. Les milícies Forces Armades d'Altis s'han unit conjuntament amb altres moviments opositors al CSAT i a l'actual govern per reunificar la seva nació amb Grècia. Altis està dividida amb la influència de dues faccions, l'OTAN i el CSAT. No queda temps per la diplomàcia...


MECÀNICA

- Visió tèrmica dehabilitada i òptiques limitades per classe.
- Radar deshabilitat als helicopters.
- Els objectius poden ser marcats amb designadors làser o granades IR.
Al començament de la campanya són disposades 5 àrees per facció, cada una amb 3 sectors adjacents. L'objectiu de cada bàndol és la de controlar la majoria d'àrees en el millor de 9 batalles. - Si una facció pren control de totes les àrees, guanya automàticament la campanya.

Cada batalla consisteix amb un bàndol que intenta ocupar una àrea i l'altra que prova de defensar-la. Per conquerir una àrea es necessita el control mínim de 2 dels 3 sectors que la conformen, i mantenir-los fins que duri la sessió. L'àrea elegida com a teatre serà senyalada pel comandant atacant (en acord amb la seva facció), i comunicada al staff de la ATC al final de cada batalla. - El comandant atacant també pot elegir l'hora de la batalla.

NORMES

- No es poden utilitzar hacks.
- No es poden aprofitar bugs.
- No es pot fer foc amic intencionadament.
- No es pot entrar a l'àrea de la base enemiga.
- Joc serios, no es pot fer spam a la base ni als canals de radio.

LA VIOLACIÓ DE QUALSEVOL D'AQUESTES NORMES SERÀ CASTIGADA AMB L'EXPULSIÓ DEL INDIVIDU INFRACTOR, I SI AQUEST DISPOSA DE RANG, TAMBÉ S'EXPULSARÀ AL CLAN QUE REPRESENTA!!!

LOGÍSTICA

- A la 1RA se l'hi ha assignat un MSE Marid.



NATO

Vehicles:
- 4 M2A1 SLAMMER
- 2 IFV Panther
- 3 AFV Gorgon
- 12 Hunter
- 4 Prowler (artillats)
- 2 Transports HEMTT (amb respawn)
- 9 Quads

Aeronaus:
- 1 Huron
- 2 UH-80 Ghost Hawk
- 1 WY-55 Hellcat
- 2 AH-99 Blackfoot
- 3 UAV

Estàtica:
- 4 Mk30 HMG

Embarcacions
- 2 SDV
- 2 Llanxes artillades (minigun)
- 4 Zodiacs

CSAT

Vehicles:
- 4 T-100 Varsuk
- 3 BTR Kamysh
- 2 MSE Marid
- 12 Ifrit
- 4 Qilin (artillats)
- 2 Transports Tempest (amb respawn)
- 9 Quads

Aeronaus:
- 2 Mi-48 Kajman
- 2 PO-30 Orca (1 artillat + 1 desarmat)
- 3 Mi 290 Taru (2 transport, 1 sense mòdul de passatjers)
- 3 UAV

Estàtica:
- 4 Mk30 HMG

Embarcacions
- 2 SDV
- 2 Llanxes artillades (minigun)
- 4 Zodiacs

APUNTATS (MAX: 5-6 slots)
- Moska
- Atunero
- Gobe
- Diplok
- Paperboy
- Kronus
 

Diplock

Miquelet
Community Manager
23 Juliol 2012
818
3
18
#7
Quina ràbia lo de la ràdio :-( lo del pvp mola molt, la partida però lhe trobat un pel mal organitzada i caòtica. Nosaltres també hem comès forces errors.

Enviat des del meu E2105 usant Tapatalk
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#8
No sabíem els callsigns
A la pantalla de selecció de rol no sabíem a on habíem d'anar
No teníem les frequencies de radio correctes
No erem el grup que ens pensavem i la missió era un altre. (per aixó no podíem agafar el APC)
No teníem clara la cadena de comandament, qui era el nostre superior directe?
Com anava el tema de logistica? podíem agafar els cotxes? havíem de esperar transport aeri?

Així no, senyors, així no. :çnopas:

No em puc comprometre a ser tots els dijous, si no ho faría jo, pero si anem a un altre lloc representant a Cavallers... es fa ben fet o no es fa. Em nego a anar a fer el "paperina". :çnopas:

Sobre la partida en si, coses que crec que tenim que treballar més:

Abans de començar ens han recordat que aixó no era com un Coop contra la máquina. Aqui tot passava molt ràpid i requeria "èlan": violencia i rapidessa. Per aixó hi han respawns ilimitats. En canvi, m'ha semblat que ens movíem amb massa prudencia amb una estrategia d'ambicio limitada. Al menys es el que m'ha semblat, igual algu de vosaltres ho heu vist diferent?
 

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,882
86
48
#9
Kronus said:
Abans de començar ens han recordat que aixó no era com un Coop contra la máquina. Aqui tot passava molt ràpid i requeria "èlan": violencia i rapidessa. Per aixó hi han respawns ilimitats.
Jo no he vingut avui. Però crec que és un tema rellevant.

Pregunto: Són les ATC, partides PvP on és juga fent onades ràpides constants sense pensar? Estil carregues de trinxera de la Primera Guerra Mundial? Vaja, mode “arcade” per equips?

Ho dic, perquè seria l’oposat a com “treballem” habitualment al grup, on tendim a prioritzar una simulació senzilleta. On les decisions importen, perquè tenen conseqüències (privació de respawn, o un respawn molt restringit).
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
998
91
28
#10
Sobre tot lo que dius al principi Kronus, es cert, es lo que mes m'ha cabrejat el fet de no saber res, ni callsign, ni frecuencies, ni objectiu, res. Intentaré afegir la nemesi al Steam a veure si em donen accés al canal de Discord i puc enterar-me d'algo més.

Despres però dins de tot el merder, crec que hem sabut moure'ns. Al principi quan ens han dit que asaltessim Neochori, hem sigut els primers en arribar i els aliats han trigat un colló més. Tot i que ens digués aquell que haviem d'anar a porrón, jo no m'ho he pres així pk se com es l'ArmA i no es pot anar mai a porrón sigui PVP o COOP.

Per adobar-ho jo no podia sentir bé el que em deieu pk tenia un xat obert amb el Diplock, cosa que feia que sentís el joc molt fluix. Com a errors principals, el fet de que la gent es creués en el sector de l'altre (algo que es recurrent aqui), el que tothom s'apilotonés enlloc de ser una mica autònoms i agafar posicións separades, apuntar tots cap al mateix sector. Si precisament al final ja m'he cansat i per això he dit que ens separessim en binomis i que cada binomi controlés una casa formant una línia defensiva i crec que ha estat quan millor ha sortit i mes hem aguantat. Com a punt positiu, els salts han estat força bé, tenint en compte el caos.

Jo només us dic que no us ralleu, ha estat la primera missió d'aquest estil per a molts i per als que no tampoc estem acostumats. Hem de saber reflexionar dels errors comesos i la setmana que ve anar mes preparats.

També vull dir que si el meu lideratge ha estat pèssim, que la setmana que ve el líder sigui un altre i jo agafaré un altre rol. Que al cap i a la fi no m'interessa manar, es mes, ho he fet de forma voluntaria.

Salut.
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
998
91
28
#11
He parlat amb la Nemesi i li he dit el que ens ha passat. No us preocupeu que ho entenen perfectament, es més no hem sigut els únics, el caos era general a tot l'equip pel que he llegit al debriefing i les comunicacions han estat nefastes.

Despres de parlar amb ella m'he adonat que no sabiem moltes coses:

1- Només poden conduir blindats les clases Tank crew i Engineer. Ergo la proxima vegada ja sabem que un de nosaltres ha d'agafar un slot d'aquests si ens assignen un blindat. El mateix amb els helis, han de ser pilots.

2- No hi ha respawn ilimitat com molts heu dit. Cada jugador te 5 tickets, quan s'esgoten mors directament. A més els ultims 20 minuts de la batalla no hi ha respawn, es a dir que si mors t'has de desconectar (això ja ens n'hem adonat crec).

3- Despres de la missió es fa debriefing de l'equip (estaria bé asistir d'ara endavant i deixar el nostre resum encara que sigui escrit).

4- No es poden dur armes apart de les que portes (et bloqueja l'inventari si les agafes).

5- Per a cada batalla es publica un fitxer amb el "roster" (ORBAT) que inclou basicament on va cada equip, les frecuencies de radio i els callsigns. El pengen al Discord.

Aquest es el de la batalla d'avui i es va publicar el divendres passat (ejem Moska): https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#12
Pregunto: Són les ATC, partides PvP on és juga fent onades ràpides constants sense pensar? Estil carregues de trinxera de la Primera Guerra Mundial? Vaja, mode “arcade” per equips?

Ho dic, perquè seria l’oposat a com “treballem” habitualment al grup, on tendim a prioritzar una simulació senzilleta. On les decisions importen, perquè tenen conseqüències (privació de respawn, o un respawn molt restringit).
La sensació que m'ha donat ha estat aquesta. veies tios individuals anant a la seva avançant per el mapa, i en cap moment hem tingut una idea clara. No he vist cap mena de coordinació entre les forces.

Atunero said:
També vull dir que si el meu lideratge ha estat pèssim, que la setmana que ve el líder sigui un altre i jo agafaré un altre rol. Que al cap i a la fi no m'interessa manar, es mes, ho he fet de forma voluntaria.

Salut.
No et rallis. Aixó es com anar en cotxe, quan vas al seient del passatger, cap conductor condueix com tu ho faries i et poses nervios. Tu no ho has fet com jo ho hauria fet i segur que si els papers haguessin estat invertits, hauria passat el mateix, pero si que has mantingut al equip viu, que es mes del que jo hauria fet ja que despres de percebre el combat com una mena de "battlefield" mata-mata, hauria aplicat alló de a Roma fes com els romans, i hauria fet el mateix que molts dels que vam veure. Tirar per la borda tota precaució i ficar al grup a dintre la zona blava per ocupar el objectiu... i despres ja veuriem! :çboix:

La veritat es que crec que es bastant impracticable fer els 5 respawns, amb les distancies entre un lloc i un altre, supossant que al arrivar a la linia de front et trinxen de seguida, calculo que passaries la resta del temps anant de la base a la zona de combat i gastaries, potser 3 o 4 respawns ç:D
 

Atunero

Miquelet
Personal Arma
19 Maig 2016
998
91
28
#13
Probablement, de totes maneres la Namesi m'ha dit que la seva intenció es que sigui més organitzat, que lo que ens va dir aquell de que això es anar a saco no es ben bé aixi. De fet a mi quan em van matar, vaig veure tota l'esquadra enemiga que anava avançant pel carrer amb el suport del blindat com infantería mecanitzada. Hi hauria gent que anava de rambo, això seguro, pero no la majoria.