Important 1er Regiment Amfibi - Presentació i funcionament

Status
No està obert per a més respostes.

SilverArrow

Administrator
Membre del personal
Personal Arma
Community Manager
6 Novembre 2014
1,571
28
48
#1
forum2.png

Presentació

Missió. El 1er Regiment Amfibi som un grup de simulació militar moderna i històrica en català, sense formalitats excessives.

Valors. Seriositat, responsabilitat, eficàcia i realisme.

Mètodes. Ens especialitzem en simular unitats de reconeixement amfibi, en especial els Force Recon dels Marines americans. Son unitats molt petites (4-6 persones) on tots saben de fer tot. Pots llegir més sobre aquesta unitat en aquest monogràfic.

Estructura del personal
S'encarreguen de la direcció executiva. Prenent decisions i vetllant per mantenir els valors del grup.
Qualsevol suggeriment, crítica o petició al personal es farà de forma privada a través de missatge personal o la bústia de contacte anònima.

Grups de treball
Pots conèixer a la resta d'integrants actius del grup al sub-forum de membres.

Missions

Regulars

Oficials. Dimecres i dissabte a les 22h. Missions cooperatives on només tenen accés els membres del grup. Computen per assistència i estan regulades per unes normes de convivència.
Estan restringides per temàtica:
- Dimecres (22h a 00h). Marines (EUA, Regne Unit o França) històriques o modernes
- Dissabte (22h a 02h) Marines Force Recon.

No oficials. Dilluns a les 22h. Missions obertes a tothom. Es permeten tot tipus de temàtiques i estan menys regulades.

Més informació al sub-forum de missions internes.

Extraordinàries

Externes. Dates i hores variables. Missions amb d'altres grups virtuals de l'Arma, publiques o privades als membres propis segons necessitat.

Més informació al sub-forum de missions externes.

Repositori

Per tal d’evitar errors i mantenir un mínim de coherència en les missions, fem ús d’un repositori estàndard. Tots els addons que el formen s'han escollit prioritzant les seves capacitats de simulació, qualitat i solvència.

Formació

Seguint l'esperit de funcionament del grup, els cursos que s'imparteixen son pocs formals, però seriosos. La principal eina que tenim es el manual d'Entrenament bàsic de combat (EBC) (pendent d'actualització), que defineix els nostres procediments habituals.

A més, fem formacions regulars breus cada dimecres, cercant un compromís en la formació continua i eficaç, mantenint el rigor que requereix un instrucció. Son principalment classes pràctiques on posem a prova el que estudiem en documents.

Més informació al sub-forum acadèmia.

Edició

Disposem d'un grup d'editors que volem ampliar sempre, per preparar partides. Poder tenir partides pròpies o adaptades per nosaltres es molt necessari per l'activitat constat del grup sense dependre de missions de caràcter dinàmic, es per això que volem que tot el que pugui doni un cop de ma editant missions pròpies.

Més informació al sub-forum d'edició.

Documentació

Per preparar les missions amb el màxim de simulació possible, ens dediquem a estudiar unitats reals i comentar les seves tàctiques i procediments.

Més informació al sub-forum de documentació.
 
Status
No està obert per a més respostes.