Voice Attack

#1
Fa uns dies vaig agafar el Voice Attack per a poder utilitzar comandes de veu en el Star Citizen (que milloren molt l'experiència de joc) tot creant una mena de "computadora" de la nau. També he trobat perfils molt interessants per al Elite Dangerous i varis jocs més.

Tanmateix trastejant amb ell m'he adonat que no podia utilitzar la funció de TTS (Text To Speech) per a que el programa "em parlés" ja que al W7 tan sols hi ha la veu en Angles (realment no és un problema... però caray, que menys que posar-ho en espanyol o català). M'ha costat molt trobar com afegir veus al TTS de W7 però finalment ho he aconseguit tot utilitzant aquesta guia.

Ara estic treballant per a fer-me uns perfils, tant per al Star Citizen com al Elite i per descomptat per al Silent Hunter 5... quan ho tingui fet ja ho penjaré. Per fi ja podré dirigir el submarí com un autèntic capità tot cridant les ordres a viva veu! ç;) També pot ser interessant en simuladors com el Huey per donar ordres a la tripulació, etc.
 

Magnetar

Més pesat que Kuban
22 Abril 2014
1,011
0
0
Kassel, Alemanya
#3
Uf, jo també l'estic provant i per Star Citizen la veritat és que va molt bé. Permet canviar el funcionament de la nau de forma ràpida (escuts, potència, armes) i ja no cal tenir el teclat a prop!

També l'he estat provant amb Arma 3 però només és últil per controlar la IA.

Jo el recomano per jocs més futuriestes com Star Citizen/Elite Dangerous, o quan es piloten naus de combat modernes (Eurofighter) ja que milloren el grau d'immersió.