Idea Trivial Segona Guerra Mundial

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Doncs aquí tenim un altre joc, per passar l'estona al fòrum i fer ampliar els nostres coneixements històrics. Es tracta d'un Trivial de la segona Guerra Mundial. Les regles son aquestes.

- La temàtica es exclusiva de la 2ª GM.
- Qui encerti la pregunta, te que fer una altre pregunta, i aixi successivament.
- Es poden donar pistes, com fotografies, informació addicional etc...
 

Gosdatura

Més pesat que Kuban
5 Desembre 2010
1,422
9
38
50
Figaró-Montmany (VR)
#6
Doncs segons la wikipedia, és atacar envestint l'enemic. Diu que va ser una tàctica soviètica... tot i que em penso que alguna unitat de la Luftwaffe va emprar tàctiques similars, cap al final de la guerra, contra el bombarders aliats.

Salut!!
 
13 Maig 2011
2,426
0
36
Figaró upon Còngost
#7
Correcte!
efectivament era una tàctica soviètica, i el que comentes dels alemanys eren els "ram-jet" que eren semblants en concepte però de diferent aplicació.

et toca preguntar!
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#12
Zimmeritt

Desenvolupat per la empresa Chemische Werk Zimmer AG, era un polímer que tenía un 25% de vinil acetat, 40% de sulfat de bari, 15% de pigment ocre, 10% de serrí i un 10% de sulfat de zinc. Les tripulacions podíen anar aplicant capes del compost quan no estaven en combat. Aquest compost es va fer servir fins mitjans de 1944, quan va esser retirar progresivament per la seva inefectivitat devant de les noves generacions de mines antitanc, cohets autopropulsats de carrega buida i ademés solía entrar en combustió amb el impacte de alguns projectils, el que era fatal si s'havíen produit fuites de combustible.


Michael Wittman amb el seu Tiger amb Zimmerit.
 
9 Agost 2010
2,608
5
38
Punt de Lagrange
#14
A la edat mitjana, durant la guerra dels cent anys, els arquers anglessos es van fer el seu lloc a la historia. L'arma dels arquers, L'arc llarg (longbow) de teix espanyol disparat amb una potencia de entre 90 a 120 lliures era capaç de perforar les armadures dels cavallers. Van ser els arquers amb els seus temuts longbows els que van desagnar a la noblessa francesa a batalles com Crecy, Agincourt o Poitiers trintxant les carregues de cavalleria amb el equivalent de la metralladora de l'epoca.

A la segona guerra mundial, un angles va repetir la gesta i es va convertir en l'ultim anglés que en terra francessa va matar enemigs de la seva patria amb un longbow. Qui era aquests angles excepcional? En quina situació va passar ? indubtablement, qui descobreixi al home aquest, i aprofondeixi una mica, descobrirà un personatge excentric, genial i excepcional dels que avui en dia ja no en queden. (es rar que no s'hagi fet una película de la seva vida)
 

Nippó

Ja en porto tres-cents
18 Juny 2010
463
0
0
Mollerussa
#18
Hola,

La data era el 30 d' Octubre del 199

El submarí era el U-56 comandat per al Tenient Wilhelm Zahn

El altres dos vixells eren el HSM Rodney i el HMS Hood (que mes tard li encertaria a la santabarbara el Birsmark)

Es correcte ?? çXD