Salutacions!!!!!

18 Octubre 2010
4
0
0
#1
Nois/es les meves més sinceres felicitacions a la gent que heu fet possible aquest projecte :çruc: :çruc: :çruc:

En breu un cop hagi recopilat tota l'informació necessària i tingui el maquinari apunt us sol.licitaré l'ingrés per poder volar com a membre de la comunitat de cavallers del cel amb el simulador IL2-1946.
Tot i que fa temps que el tinc parat(per patata) m'he passat moltes hores volant amb aquest simulador....

Apali , tan si arribo a formar part de la comunitat simulera de cavallers del cel com si em quedo a les portes.....us desitjo el millor amb aquest projecte(això i les hores que segur heu dedicat voluntariament no tenen preu).

Salutacions.....

Mussol.
 
18 Octubre 2010
4
0
0
#8
Nois....

El projecte m'entusiasme...no puc però comprometre'm massa(qüestions d'hores lliures...bé com qüasi tothom), ara que estic treient la pols al maquinari i al joy m'agradaria provar aquesta aventura amb CC.

Ja em direu si tinc lloc per volar amd l'esquadró 54 al IL2 ni que sigui per ostiar-me un munt de vegades però en català!!!!!

Salut.

Mussol.

PD:Ja he fet les descàrregues pertinets i funciona tot ok....ara només em cal una mica de pràctica.Seguiré les indicacions que hi ha al fòrum i us aniré informant.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#9
Benvingut als Cavallers del Cel, entrar a formar part d'aquesta comunitat no és solament un honor, també és una responsabilitat, doncs hauràs de complir amb les normes i l'esperit de la comunitat, i representaràs a la comunitat en les teves relacions amb altres grups.
Aquesta és una comunitat que té dues coses en comuna, la seva passió pels simuladors de qualsevol tipus, i l'ús del Català com a llengua oficial de la comunitat, en un panorama on fins ara no es trobaven grups de simulació virtual exclusivament catalans.

Primer de tot, llegeix les Normes d'ús del Fòrum i la Normativa de la comunitat si encara no ho has fet.
Després llegeix el tema Com allistar-se per com confirmar el teu ingres als Cavallers del Cel.
Tot seguit mira el tema Els primers passos, per saber com començar a participar amb nosaltres.

I no t'oblidis a partir d'ara de participar de forma regular a la comunitat, busca partides, proposa missions, i xerra amb la resta de companys al TS.
 

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#12
Degut a que fa mesos que no tens activitat a la comunitat o mai has participat després d'allistar-te, si en un termini d'una setmana no sabem res de tu, sentin-t'ho molt et donarem de baixa dels Cavallers del Cel. Això no afecta al registre del fòrum, podràs continuar participant al mateix, i si vols pots tornar a demanar l'ingres a la comunitat.