Avís Renovació del servidor dedicat per a la comunitat (TANCADA)

Viper

Administrator
Membre del personal
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#1
Informació

El 24 d'Abril caduca el servidor dedicat (TS3, dominis de documentació i dedicat de l'Arma 3), per tant cal renovar-ho ja. També cal renovar el hosting web+domini .cat que caduca el 5 de Maig, així ho fem tot junt.

Com que des de la comunitat se'ns ha manifestat que el servidor actual s'ha quedat petit, i hi ha voluntat per pagar un de més potent, es mirarà un de més qualitat per suplir les necessites. Com que cercar i fer proves porta temps i la migració a un de nou és molta feina (són moltes coses les que s'han de configurar manualment), i jo actualment amb els estudis no tinc aquest temps, farem una renovació de 3 mesos, en comptes de la habitual de 6, així tindrem temps per buscar i provar, i un cop passats els tres mesos amb temps lliure es podrà fer la migració com cal.

Com aquest servidor és més car que els que teníem abans (fa un any), també us demanaríem que aportéssiu entre 10€ i 20€ (com sempre els que pugueu aportar més millor encara). 10€ no és res, fins i tot Netflix i HBO són més cars.

Sabem que en temps de coronitavirus tot és més complicat, però si pagueu 12€ cada més pel Netflix, no costa res pagar 10 o 20 cada sis mesos per la comunitat, que també l'esteu aprofitant encara més ara que ens hem de quedar a casa tots. Us agraïm molt l'ajuda en temps difícils, per petita que sigui.

Les característiques del servidor dedicat són:

CPU: Intel i5-2300 Nuclis: 4c/4t Velocitat: 2,8GHz
RAM: 16GB DDR3 1333 MHz
HDD: 2TB
Xarxa: 100 Mbps
IP6: 128

Lloguer

El cost de renovació del servidor dedicat per 3 mesos és de 83.45 €.
El cost de la renovació del hosting web+domini per 12 mesos més és de 51.86€.
TOTAL 135.31€



Us demanem que aporteu almenys 10 € tots, si després sobren diners, aquesta quantitat quedarà en el compte per a futurs pagaments. Recordo que el pagament NO és obligatori, i que cadascú, si paga, pot aportar la quantitat que vulgui.
Però degut a que el servidor dedicat te un cost més elevat que els altres serveis, cal començar a tenir una mica més d'implicació en el manteniment econòmic de la comunitat. Per això us demanem que aporteu les quotes que es sol·licitin per pagar els serveis llogats.

Per pagar teniu dos mètodes, per transferència bancaria o per Pay-Pal.

PAYPAL

A la plana web teniu un botó a sota de tot, al peu de pàgina que posa Donació, feu clic allà i seguiu les passes.

En "Notes per l'Administrador" heu de posar, "Servidor Dedicat CC - El vostre Nick"
Exemple: Servidor Dedicat CC - Viper

TRANSFERÈNCIA BANCARIA

Demanar les dades per fer transferències a l'administració.

En el concepte del pagament heu de posar, Servidor Dedicat CC - El vostre Nick
Exemple: Servidor Dedicat CC - Viper

Si us demana el nom del beneficiari poseu: Ivan Navarro Cabello

Quan pagueu, si us plau aviseu-me, per estar segurs que s'han rebuts els cales, gràcies.
 
Last edited:

Via

Nou usuari
12 Gener 2020
11
2
3
#3
Això de les notes per l'administrador tampoc m'ha sortit, però tant és. Moltes gràcies per l'esforç en l'administració i la migració! Si us cal res ja direu.

Si algú vol accés al panell del meu servidor per veure com ho tinc muntat jo, cap problema també. Faig servir aquest panell que va fer un dels paios de l'ACE per gestionar els modsets, carregar missions i encendre/apagar. Amb uns scripts descarrego i mantinc actualitzat Arma i mods via Workshop (canviant majúscules i tal): https://github.com/Dahlgren/arma-server-web-admin