Proves amb el DCS World

#1
Aquests dies estem de proves amb el Multiplayer de DCS World. Per ara està fent una mica la cabra... en el millor dels casos.

Personalment m'he trobat amb dies que no aconseguit obrir cap partida com a client o servidor, simplement es quedava bloquejat al carregar-la.
D'altres em feia fora o no em deixava connectar...
...però avui amb el Tofolo i l'Urwal ha anat de perles... fins que el meu router s'ha reiniciat ç:x Esperem que la cosa vagi a millor i/o detectem la font dels problemes.
 
#2
Doncs si avui hem volat molt bé en multiplayer... en Tofolo i Urwald amb su25t i jo com JTAC. La missió de entrenament que hem volat hi havien varis enemics terrestres, un parell de Strela i quelcom més.

Fer de JTAC veig que és complicadet, a veure si apunto millor amb el fum, però tb ha estat molt divertit anar pilotant el tanc mentre els companys netejaven tant com pudien, sentit les seves passades e intentant passar objectius.

Ja repetirem!!!! :çvic: :çvic:
 
13 Maig 2011
2,426
0
36
Figaró upon Còngost
#3
Doncs si, unes maniobres interessants, tot i que en un llloc complicadet per tractar-se de pràctiques. Encara queden coses per polir i hem d'optimitzar una mica més els nostres pcs, però ha estat un bon exercici.
Gràcies

PD: trobo a faltar el meu su-27 :(
 

Urwald

Ja en porto tres-cents
11 Gener 2012
364
0
16
38
BCN
#4
A mi em va agradar, pot ser molt guapo un cop dominat, pero de moment sembla una patata voladora! Aixo si, armada fins les orelles. Suposo que aquesta és la seva funció, plataforma aeria d'atac a terra 100%.

Ja en farem més!
 

Viper

Administrador
Membre del personal
Administració
Moderador
Personal Arma
Personal DCS
#6
Tofolo said:
Urwald said:
, plataforma aeria d'atac a terra 100%.
Home, portavem dos R-73 per si algun molinet volador se'ns creua...
De totes maneres no em va agradar gens que no puguis personalitzar la càrrega... :çno:
A l'editor si es pot personalitzar, i si es com el Bs i WH, també hauríeu de poder canviar en pista, però com a mínim a l'editor es pot fer.