Nova

Twister

Nou usuari
4 Febrer 2016
12
0
0
Lleida
#1
Ei hola vull formar part de les vostres partides, fa temps que ja jugava amb vosaltres, pero per causes dels meus pocs meges no manava gaire be el joc, ara ja puc dir que estic a full de internet, em podeu dir els passos a seguir???

Salut.
 

paperboy

Ja en porto tres-cents
20 Març 2013
425
6
18
39
Warcelona
#2
Benvinguda Twister! :çsalut:

Dins del marc del programa PAN, a partir d’ara seré el teu contacte dins del grup durant les següents setmanes. Fins que tinguis tot ben configurat i siguis capaç de desenvolupar-te bé a les partides.

Així que si mai tens qualsevol dubte pots adreçar-te a mi. Ho pots fer per missatge privat al fòrum, per Teamspeak durant les partides o per Whatsapp.

Tenim un grup del Whatsapp molt actiu que ens serveix per les comunicacions diàries, hi organitzem partides extraordinàries i comentem les novetats del grup. Per entrar-hi hauries d'indicar-me per missatge privat aquí al fòrum el teu número de telèfon mòbil.

Per començar, et deixo un parell d’enllaços útils que t’indicaran com fer les primeres passes. Com sempre, si tens qualsevol dubte, m’ho pots preguntar pels canals que he indicat abans.

- Presentació per l'allistament
- Manual de benvinguda al 1RA de Cavallers del Cel

Finalment comentar que és recomanable que t'apuntis a les instruccions del grup. Les trobaras al sub-fòrum acadèmia.

Fins aviat,

- Paperboy