Informació Normativa missions oficials

Status
No està obert per a més respostes.
#1
Normativa missions oficials
Com ja sabeu per a fer un grup de simulació actiu l'únic secret és volar de forma regular, tan fàcil i tan difícil com això. Per aquest motiu un dels punts decisius del grup és concertar partides i volar junts tant sovint com ens sigui possible.

Hem establert un dia dedicat oficialment al grup, on volarem missions tant foranes com de collita pròpia. D'aquesta manera ens assegurarem un mínim d'activitat. Tanmateix això no ha de restringir el nombre de partides setmanals i hem de procurar programar partides fora del dia oficial o simplement fer partides espontànies.

Aquest subfòrum te com a objectiu servir de punt de referència per a concertar partides, postejar els briefings, fer un seguiment de la gent que hi vol participar i finalment poder fer un debriefing on tots puguem explicar les experiències i el que en puguem haver aprés.

Per a que el fòrum sigui el màxim de funcional possible seria bo seguir unes pautes per a la creació de posts:
  • 1.- En el títol posar el nom de la missió, la data i hora en que es volarà i el nivell de destresa (certificat) mínim per poder-se apuntar. (P.e.: Abjasia01 10/05/11 22:00h Cap)
    2.- El primer post ha de contenir el briefing de la missió així com un llistat de les plataformes controlables per jugadors. En aquest llistat s'aniran afegint els pilots que s'hagin inscrit a la missió, tot assigna-t'hi una de les plataformes controlables.
    3.- Els pilots que vulguin participar en la missió penjaran una resposta al tema principal indicant-ho.
    4.- En finalitzar la missió aquells pilots que vulguin podran penjar, com a resposta al tema principal, penjar el seu debriefing (l'experiència de com han viscut la missió). Això pot servir per a que tots aprenguem de les experiències dels altres i també per a que els editors de missió puguin perfeccionar les missions.

Tot i que tots ho sabem, permeteu-me demanar novament puntualitat i serietat en l'inici de les missions. També recordar que durant els primers minuts seria bo repassar el briefing entre tots per assegurar que tothom sap quin és l'objectiu de la missió, etc.
 
Status
No està obert per a més respostes.